Δείτε εδώ την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα
Media

Δείτε εδώ την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει τις σκοτεινές συμφωνίας Ελλάδας – ξένων εταιριών.

Με την εκποίηση της κρατικής περιουσίας (σε ακίνητα, ΔΕΚΟ κ.λ.π.) στο «μηδέν», λόγω αδιαφορίας των ξένων να αγοράσουν τις πεθαμένες κρατικές επιχειρήσεις, αλλά και τα γραφειοκρατικά εμπόδια στη χώρα μας, ήρθε η ώρα για το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της χώρας.

Όσο- όσο το Ελληνικό Δημόσιο παραχωρεί τα δικαιώματα για έρευνα, εξόρυξη και εκμετάλλευση σε αμερικανικές, νορβηγικές και καναδικές εταιρίες των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που υπάρχουν διαπιστωμένα σε μεγάλες ποσότητες στο ελληνικό υπέδαφος.

Παράλληλα οι ξένοι επενδυτές για τη εκμετάλλευση ορυκτών στην ηπειρωτική Ελλάδα (άργυρος, χαλκός, ουράνιο, κλπ) φεύγουν τρέχοντας από τη χώρα μας κυνηγημένοι από το «τέρας της γραφειοκρατίας» και επενδύουν στην Τουρκία.

Σημαντικές αποκαλύψεις για τα σκοτεινά και υπόγεια παιχνίδια που γίνονται αυτή την εποχή στον τομέα του ορυκτού πλούτου της χώρας θα γίνουν απόψε στις 21:00 στην εκπομπή της WEB TV του newsbomb.gr «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» από τον Κώστα Χαρδαβέλλα που παρουσιάζει συγκλονιστικές μαρτυρίες παραγόντων που μετέχουν στην αναζήτηση των ελληνικών υδρογονανθράκων.

Παράλληλα ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα φέρνει στο στούντιο τις καταγγελίες, τις παρατηρήσεις και τις ερωτήσεις του κοινού.

Για να δείτε την σημερινή εκπομπή πατήστε ΕΔΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved