Media

Ποιον παρακαλάει η Ελένη Μενεγάκη να πάει στην εκπομπή;

Gossip-tv Team

«Όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι που τα έλεγα και δεν τα έλεγα ερχόσουνα. Γιατί τώρα έτσι;», είπε, κοιτώντας την κάμερα, σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή με μεγάλο καημό. Σε ποιον αναφερόταν η παρουσιάστρια;

Στον Πάνο Μιχαλόπουλο. Αφορμή στάθηκε ένα κουίζ που είχαν αυτές τις ημέρες στην εκπομπή «Ελένη» που έπρεπε οι τηλεθεάτριες να τον αναγνωρίσουν. Μετά την αποκάλυψη του κουΐζ –φωτογραφία και του ονόματος του ηθοποιού Πάνου Μιχαλόπουλου η παρουσιάστρια είπε: «Ρε Πάνο που είσαι; Θα έρθεις καμιά μέρα να τα πούμε; Κάποτε τα λέγαμε πέντε φορές τον χρόνο .Καλά που συναντηθήκαμε τυχαία πέρυσι στην τράπεζα. Γιατί βρε Πάνο δεν έρχεσαι; Με πληγώνεις. Είναι που μεγάλωσα; Όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι που τα έλεγα και δεν τα έλεγα ερχόσουνα. Γιατί τώρα έτσι;»

Και συνέχισε λέγοντας «Οι γείτονες τους Πάνου Μιχαλόπουλου να του χτυπήσουν την πόρτα και να του πουν ότι η Μενεγάκη τον καλεί για πολλοστή φορά στην εκπομπή της». Κλείνοντας και με το ίδιο παράπονο η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Θέλω να σε δω βρε Πάνο. Μου έχεις λείψει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved