Media

Ο «τσαμπουκάς» και οι παρατηρήσεις του Ορέστη Τζιόβα στις παρουσιάστριες!

Gossip-tv Team

 

Ο Ορέστης μίλησε για το νέο του look, την απιστία και αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση της χώρας! Όμως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στα «Κορίτσια για σπίτι» φαινόταν λίγο εκνευρισμένος!

O Oρέστης Τζιόβας δήλωσε πως συγχωρεί τους ανθρώπους, γιατί θέλει και αυτόν να τον συγχωρούν και υποστήριξε ότι έχει τύχει και να μην τον συγχωρήσουν για πράγματα που έκανε!

Μάλιστα κατά τη διάρκειας της συνέντευξης που έδωσε στα «Κορίτσια για σπίτι» έκανε συνεχώς παρατηρήσεις στις παρουσιάστριες για τις ερωτήσεις που του κάνουν και έδωσε μαθήματα δημοσιογραφίας...

«Τι ερώτηση είναι αυτή; Δεν ξέρω, μπορεί. Εσύ;», απάντησε ο Ορέστης όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν ο ίδιος θα παρατούσε έναν νέο έρωτα για χάρη ενός παλιού, όπως συμβαίνει στην θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Η παρουσιάστρια συνέχισε να κάνει την δουλειά της και ο Ορέστης τόνισε: «γι' αυτά θα μιλήσουμε; Όλο για την δημοσιότητα και πώς αντιμετωπίζεται; Ξέρεις πόσα πράγματα μπορείς να μάθεις για μένα; Πες στο πουλάκι να ρωτάει πιο ωραία πράγματα».

Τα "κορίτσια για σπίτι" σίγουρα θα τον συγχώρησαν για τον εκνευρισμό του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved