Ο Τελικός Κυπέλλου στον ΣΚΑΪ!
Media

Ο Τελικός Κυπέλλου στον ΣΚΑΪ!

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ σε απ΄ ευθείας σύνδεση με τον OTE TV θα μεταδώσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2012 ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό, το Σάββατο 28 Απριλίου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.30 σε περιγραφή Ανδρέα Παλομπαρίνι και σχολιασμό Αλέξη Σπυρόπουλου. Στο ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου θα είναι ο Δημήτρης Σπηλιώπουλος και ο Αποστόλης Πάνος.

Λίγο πριν, στις 20.00 ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει μία εκπομπή "Pre game" με τον Αριστοτέλη Παπαπάνο με όλα τα τελευταία νέα πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας 2011-2012, αναζητούν το νταμπλ απέναντι στην φιλόδοξη ομάδα του Περιστερίου, η οποία κατόρθωσε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Αφιέρωμα στις δύο ομάδες με απ΄ ευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των ομάδων του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου θα έχει και η εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα» με τον Πάνο Βόγλη που θα μεταδοθεί λίγες ώρες πριν τον τελικό του κυπέλλου στις 13.00.

Τον τελικό του κυπέλλου θα μεταδώσει ζωντανά και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, που από τις 19.00 θα κινείται στο ρυθμό του τελικού. Στο στούντιο του ΣΚΑΙ 100,3 θα είναι ο Τάσος Μαγουλάς και στην περιγραφή του αγώνα Ατρόμητου-Ολυμπιακού θα είναι ο Νίκος Σταματέλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved