Ελένη Κρίτα: «Από σικ Κρητικά μεταναστεύω στη Λαμία»
Media

Ελένη Κρίτα: «Από σικ Κρητικά μεταναστεύω στη Λαμία»

Η Ελένη Κρίτα, κάνει και εκείνη ένα πέρασμα από την εβδομαδιαία σειρά του Mega «Πίσω στο σπίτι» και υποδύεται την κρητικιά.

Μετά από τη συμμετοχή της στη σειρά μιλάει για αυτή της τη συνεργασία αλλά και για την εμπειρία της ως "κρητικιά". «Το καλό με τη σειρά είναι πως ακολουθεί την επικαιρότητα με τον δικό της, ευχάριστο τρόπο. Όταν διάβασα το σενάριο και παρότι δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με την Κρήτη, εκτός από μερικούς καλούς φίλους, είπα ότι θα το κάνω το θεώρησα πρόκληση να αποκτήσω για λίγο την κρητική προφορά. Δεν ήταν εύκολο. Ευτυχώς ήταν δίπλα μου ο βέρος Κρητικός Γρηγόρης Ορφανουδάκης», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό «TV Box».

Όσο για το ρόλο της, αναφέρει: «Η μητέρα της Άννας, η Βάσω, είμαι μια σικ κυρία, συνηθισμένη στα λούσα, αλλά τον τελευταίο καιρό αναγκάζεται να συνηθίσει την... κατάθλιψη. Ο Μανούσος, ο άντρας της, μετά την κατάρρευση της οικοδομικής δραστηριότητας, χάνει το εργοστάσιό του με τα αλουμίνια και μένει στον άσο. Χάνουν σπίτι, αμάξι, ό,τι έχουν και δεν έχουν, και έρχονται στην Αθήνα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved