Οι most Loved and Hated παρουσιαστές
Media

Οι most Loved and Hated παρουσιαστές

Ποιους παρουσιαστές αγαπάτε περισσότερο και ποιους δε συμπαθείτε; Τι έδειξε το μεγαλύτερο poll του gossip-tv.gr το μήνα που μας πέρασε;

Οι πιο αγαπητοί παρουσιαστές για το μήνα Απρίλιο είναι οι εξής:

1. Φαίη Σκορδά (45.830)

2. Ευγενία Μανωλίδου (15.070)

3. Νάντια Μπουλέ (14.116)

4. Ζέτα Μακρυπούλια (12.405)

5. Ελένη Μενεγάκη (7.931)

Μπορεί κάποιοι να ψηφίζουν την Φαίη Σκορδά ως την πιο αγαπητή, κάποιοι άλλοι όμως καταψηφίζουν την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα! Άραγε γιατί δίνουν αρνητική ψήφο στο ζευγάρι; Μήπως η μεγάλη τους επιτυχία, δημιουργεί και ιχυρές αντιπάθειες; Μήπως δεν τους αρέσει το εν λόγω ζευγάρι στο πρωινό ή απλά και οι δύο τάσεις, θετικές ή αρνητικές ή πολύ ισχυρές; Πάντως όπως και να έχει η Φαίη και ο Γιώργος σκίζουν στο «Πρωινό mou» και αυτό φαίνεται καθημερινά με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης! Αξιοσημείωτη είναι φυσικά και είσοδος στους πιο αγαπητούς παρουσιαστές και της Ευγενίας Μανωλίδου -για την οποία η γενική αίσθηση είναι πως δεν είναι συμπαθής- αλλά και της Νάντιας Μπουλέ που κινείται στο ίδιο κλίμα. Η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ελένη Μενεγάκη είναι μάλλον αναμενόμενες για την πεντάδα των αγαπημένων. Ίσως τελικά το κοινό να είναι μοιρασμένο, καθώς 2 από τους 5 του loved εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις και του hated.

Οι most hated παρουσιαστές είναι οι ακόλουθοι:

1. Γιώργος Λιάγκας (25.331)

2. Φαίη Σκορδά (25.050)

3. Όλγα Τρέμη (8.909)

4. Ευγενία Μανωλίδου (8.530)

5. Θέμος Αναστασιάδης (7.938)

Αν θέλετε να δείτε να φιγουράρει ο αγαπημένος παρουσιαστής ή αυτός που αντιπαθείτε στο poll του gossip-tv.gr , δεν έχετε παρά να ψηφίσετε και εσείς στο Love and Hate, γιατί μην ξεχνάτε... εσείς αποφασίζετε για το αποτέλεσμα του μεγαλύτερου poll της ελληνικής showbiz! Για να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις αυτόν το μήνα που η ψηφοφορία ξεκίνησε από την αρχή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved