«Laugh Attack»: Πολλοί πάθανε πλάκα…!
Media

«Laugh Attack»: Πολλοί πάθανε πλάκα…!

Έρχεται νέα επίθεση γέλιου στον ΑΝΤ1 με Δούκισσα Νομικού και Παναγιώτη Χατζηδάκη, σ' ένα ακόμα ξεκαρδιστικό "Laugh Attack"!

Η Κατερίνα Λέχου εξυπηρετεί έναν φίλο της και αναλαμβάνει χρέη μεσίτριας. Όλα κυλούν ήρεμα για τη γνωστή ηθοποιό, μέχρι που ένα ζευγάρι κάνει την είσοδό του στο μεσιτικό γραφείο και μαζί του... τρυπώνει και το ΜΠΑΜ! Ο Σάκης Μπουλάς πηγαίνει για φαγητό σ' ένα εστιατόριο. Όμως, η καταπληκτική του ομοιότητα μ' έναν καταζητούμενο τρομοκράτη, φέρνει στους θαμώνες τον πανικό και στον Σάκη Μπουλά το ΜΠΑΜ! Ο Νίκος Νομικός επισκέπτεται τον κουμπάρο του που αγόρασε ένα τηλεσκόπιο. Όσα θα δει όμως να συμβαίνουν μέσα από αυτό, στο απέναντι σπίτι, θα φέρουν το ΜΠΑΜ... «τσακ-μπαμ»!

Στην Πρίζα μπαίνουν κότερα και υπουργοί με αποτέλεσμα ένα ξεκαρδιστικό ρεπορτάζ να φτάνει από το «Ναυτικό σαλόνι»... γραμμή στο δικό σας. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Νίκος Στεργίου ψάχνουν περαστικούς που έχουν μελετήσει τον προϋπολογισμό. Για να δούμε πόσοι ήταν οι διαβασμένοι που θα μπουν στην Πρίζα...

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει μετατρέψει το Ταξί του σε mini market, αλλά στους πελάτες του δεν πουλάει μόνο προϊόντα, αλλά και πολλή τρέλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved