Δείτε εδώ την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα
Media

Δείτε εδώ την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα

Νούμερα, ποσοστά και ποιες είναι οι μπλε, κόκκινες και πράσινες περιφέρειες δεν μπορούμε να σας δώσουμε λόγω της γνωστής απαγόρευσης.

Όμως μπορούμε να σας δώσουμε την εικόνα και τις τάσεις του εκλογικού σώματος αυτή τη στιγμή 60 ώρες περίπου πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μέσα από πληροφορίες που συγκέντρωσε από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων που κάνουν αυτές τις ημέρες « εσωτερικές» μετρήσεις για τα κόμματα αλλά και από τα επιτελεία των κομμάτων που μελετούν τα στοιχεία αυτών των μυστικών δημοσκοπήσεων παρουσιάζει απόψε στις 21:00 στη Web TV του Newsbomb το χάρτη που διαμορφώνεται για το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.

Ποια κόμματα και με ποια δύναμη μπαίνουν στη Βουλή βάσει των τελευταίων δεδομένων και πόσο έχουν αλλάξει τα ποσοστά των τελευταίων δημοσκοπήσεων που έχουν δημοσιευθεί.

Στο στούντιο ο Χρ. Παπουτσής από το ΠΑΣΟΚ, ο Γ.Κοραχάης από τη ΝΔ, ο Γ.Κακουλίδης από τη ΔΗΜΑΡ κι άλλοι εκπρόσωποι κομμάτων. Μαζί με τον καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Π. Καφετζή και το διαφημιστή Μ. Σεριάτο συζητούν τα τελευταία δεδομένα και σκιαγραφούν την εικόνα της Βουλής τη Δευτέρα 7 Μαΐου.

Παράλληλα, ο Χάρης Λαζαρόπουλος είναι σε επαφή καθ' όλη τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» με το κοινό που την παρακολουθεί για να μεταφέρει ζωντανά στο στούντιο τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις του.

Για να δείτε την σημερινή εκπομπή πατήστε ΕΔΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved