Δείτε εδώ την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα
Media

Δείτε εδώ την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα

Πρωί - πρωί η Τρόικα άρχισε τους εκβιασμούς σε βάρος της Ελλάδας γιατί καθόλου δεν τη βολεύει για τα σχέδιά της το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα.

Ήδη ΔΝΤ και Βρυξέλλες, με τη στήριξη των μεγάλων ΜΜΕ τύπου Reuters, BBC και Financial Times μιλούν για κλείσιμο της στρόφιγγας των δανείων στην Ελλάδα, που παρουσιάζεται ήδη σαν μια ακυβέρνητη χώρα κι άρα αφερέγγυα για την επιστροφή του χρέους της.

«Έχετε να ζήσετε έως τις 15 Ιουνίου» διοχετεύουν με κάθε μέσο Βρυξέλλες και Νέα Υόρκη εννοώντας τα αποθεματικά του ελληνικού δημοσίου για πληρωμή μισθών και συντάξεων.

«Από κει και πέρα αν δεν υπάρξει μια ελληνική κυβέρνηση να έχει μια ξεκάθαρη θέση υπέρ του Μνημονίου και να εφαρμόσει τα μέτρα που ορίζονται από αυτό η Τρόικα δεν θα στείλει ούτε ευρώ στην Αθήνα».

Είναι πραγματικό ή πλαστό αυτό το εφιαλτικό σκηνικό που στήνουν Βρυξέλλες και ΔΝΤ;

Σε ποιο βαθμό μας εκβιάζουν, σε ποιο βαθμό μπλοφάρουν σε βάρος της Ελλάδας και ποια μπορεί να είναι η ελληνική απάντηση στον αισχρό αυτό εκβιασμό τη Τρόικας.

Απαντήσεις στα κρίσιμα αυτά εθνικά ζητήματα δίνει απόψε στη Web TV του newsbomb η εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα που έχει καλέσει στο στούντιο πολιτικούς και παράγοντες της ελληνικής ζωής.

Για να δείτε την σημερινή εκπομπή πατήστε ΕΔΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved