Η «χρυσή» πένα του Δημήτρη Καμπουράκη!
Media

Η «χρυσή» πένα του Δημήτρη Καμπουράκη!

Ο Δημήτρης Καμπουράκης σαν γνήσιος Κρητικός δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή του ανοιχτά ακόμα και αν αυτή καμιά φορά προκαλεί αντιδράσεις!

Είναι ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος που βρίσκεται στο πλευρό του απλού μεροκαματιάρη Έλληνα δίνοντας το δικό του αγώνα μέσα από τη «λάμψη» της ελληνικής τηλεόρασης! Όσο καυστικός είναι στην πρωινή ενημερωτική του εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», που παρουσιάζει με τον Γιώργο Οικονομέα, άλλο τόσο καυστικός είναι και όταν χρησιμοποιεί την πένα του!

Τρανή απόδειξη αποτελεί ένα από τα βιβλία του, Ο «Άγιος Αγύρτης», που μπορεί να διηγείται μία ιστορία που εκτυλίχθηκε πριν από 150 χρόνια, ουσιαστικά όμως πρόκειται για μία εκλαϊκευμένη ιστορική αφήγηση. Κάποιος θα μπορούσε να διαβάσει το βιβλίο ως ρεπορτάζ ή ως δοκίμιο εθνικού προβληματισμού. Το εν λόγω βιβλίο συσχετίζει εκείνα τα χρόνια με τα σημερινά δεινά της πατρίδας μας φανερώνοντας την πηγή των δεινών.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης παραμένει υψηλά στην εκτίμηση του κόσμου και μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του συνεχίζει να αποτελεί την φωνή του Έλληνα πολίτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved