Αποκλειστικό! Τι λέει η Νάντια Αλεξίου για το «Εγέρθητι» της Χρυσής Αυγής!
Media

Αποκλειστικό! Τι λέει η Νάντια Αλεξίου για το «Εγέρθητι» της Χρυσής Αυγής!

Με την άρνηση της να σηκωθεί την ώρα που έμπαινε στην αίθουσα για την συνέντευξη τύπου ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, την βραδιά των εκλογών, η Νάντια Αλεξίου έγινε πρώτο θέμα όχι μόνο στα δελτία ειδήσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η δημοσιογράφος δεν "εγέρθητω" στο πρόσταγμα ενός εκ των πρωτοπαλίκαρων του Μιχαλολιάκου και όχι μόνο αντέδρασε αλλά αποχώρησε και από την αίθουσα μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες συναδέλφους της. Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με την Νάντια Αλεξίου, η όποια μας μίλησε για το πώς έζησε όλο το περιστατικό αλλά και πως είναι οι επόμενες ημέρες για εκείνη.

«Σαν Νάντια κατάλαβα τι έγινε όταν την Κυριακή το βράδυ είδα το βίντεο στον Αlpha», λέει και συμπληρώνει: «Το περιστατικό ως περιστατικό έχει τελειώσει με την έξοδο μας από την αίθουσα. Κάνω ρεπορτάζ στο πεζοδρόμιο από το 1999, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ως δημοσιογράφος θα γινόμουν εγώ το θέμα. Έτυχε επειδή ακούγεται η φωνή μου». Αυτό που επιθυμεί πλέον η δημοσιογράφος είναι να βάλει μια τελεία στο θέμα. «Το περιστατικό αυτό για μένα έχει τελειώσει με την έξοδο μου από την αίθουσα. Και δεν είναι προσωπικό ζήτημα.Έχει να κάνει με την ιδιότητα μου». Πριν από μερικά λεπτά μάλιστα η ίδια έκανε μια ακόμη ανάρτηση για το θέμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook τονίζοντας πως το θέμα για εκείνη έχει λήξει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved