Υποψήφια για 11 ΕΜΜΥ η «Τόλμη και Γοητεία»
Media

Υποψήφια για 11 ΕΜΜΥ η «Τόλμη και Γοητεία»

Υποψήφια για 11 ΕΜΜΥ είναι η σειρά «Τόλμη και Γοητεία» που μεταδίδεται καθημερινά στην ΕΤ3, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 15.00.

Η σειρά είναι υποψήφια, μεταξύ άλλων, στις κατηγορίες καλύτερης σκηνοθετικής ομάδας δραματικής σειράς, καλύτερης γυναίκας και καλύτερου άνδρα ηθοποιού δραματικής σειράς, καλύτερης μουσικής διεύθυνσης και σύνθεσης, καλύτερης μίξης ήχου και καλύτερου φωτισμού.

Η 39η Τελετή Απονομής Βραβείων ΕΜΜΥ θα γίνει το Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012, στο Beverly Hilton Hotel.

Για περισσότερο από δύο δεκαετίες η «Τόλμη και Γοητεία» διερευνά τη ζωή, τα πάθη, τους έρωτες, τις συγκρούσεις και τις τραγωδίες των οικογενειών Forester, Logan και Spenser. Τo 2011 έλαβε το τρίτο συνεχόμενο βραβείο ΕΜΜΥ «καλύτερης δραματικής σειράς», χαρακτηρίσθηκε ως η «δημοφιλέστερη καθημερινή τηλεοπτική σαπουνόπερα» από το Guinness World Records και έλαβε το έκτο συνεχόμενο χρυσό βραβείο κοινού στην κατηγορία «Τηλενουβέλα- σαπουνόπερα» στο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο.

Είναι η πιο δημοφιλής καθημερινή τηλεοπτική σειρά σε όλο τον κόσμο, αφού παρακολουθείται καθημερινά από περισσότερους από 35 εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 100 χώρες. Οι Έλληνες τηλεθεατές μπορούν να την παρακολουθούν από την οθόνη της ΕΤ3.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved