«Το Αμάρτημα Της Μητρός Μου» με guest Κωνσταντινίδου, Αποστολόπουλο
Media

«Το Αμάρτημα Της Μητρός Μου» με guest Κωνσταντινίδου, Αποστολόπουλο

Η νέα ερωτική κομεντί του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου», δίνει ραντεβού για το 7ο επεισόδιο με την Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου και το Νίκο Αποστολόπουλο σε guest εμφανίσεις!

Τώρα που ο έρωτας έχει φουντώσει για τα καλά, η λογική τι ρόλο θα παίξει; Θα το μάθουμε την Πέμπτη 24 Μαΐου στις 23:00 στον ΑΝΤ1.

"Τυχεροί" μέσα στην ατυχία τους, αποδείχτηκαν o Στέφανος και η Κάτια, αφού ήδη τρεις φορές παραλίγο να πιαστούν στα πράσα από τα παιδιά τους. Το μαρτύριο αυτό όμως η Κάτια δεν το αντέχει και προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στη σχέση της με τον Στέφανο. Ο Στέφανος από την άλλη διαφωνεί, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται αυτό να είναι αρκετό για την Κάτια, που πιστεύει ότι πρέπει να υποχωρήσουν για χάρη των παιδιών τους. Έτσι, μην αντέχοντας άλλο τις πιέσεις του Στέφανου, φεύγει από την Αθήνα, χωρίς να του πει τίποτα! Την ίδια στιγμή, στο πλατό της εκπομπής είναι καλεσμένος ο Νίκος Αποστολόπουλος. Εκεί, ο γνωστός σχεδιαστής γνωρίζει την Τζώρτζια και της προτείνει να λάβει μέρος στην επίδειξή του. Όμως βλέποντάς την στο show την ερωτεύεται και τα ευτράπελα συνεχίζονται... επί της οθόνης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved