Backstage από τη διαφήμιση του Γιώργου Καπουτζίδη!
Media

Backstage από τη διαφήμιση του Γιώργου Καπουτζίδη!

Τον Σερραίο Γιώργο Καπουτζίδη επέλεξε γνωστή γαλακτοβιομηχανία για να πρωταγωνιστήσει στη νέα διαφημιστική καμπάνια των παγωτών της.

Με κεντρικό όχημα το χιούμορ, ο Γιώργος Καπουτζίδης, όχι μόνο μεταμορφώνεται σε χαρακτηριστικά πρόσωπα της ελληνικής οικογένειας ως παππούς και γιαγιά σε ευρηματικά concepts που αναδεικνύουν τις αξίες και την απόλαυση των παγωτών Κρι Κρι αλλά και συμμετείχε ενεργά στη δημιουργική διαδικασία των σεναρίων και της παραγωγής. Τα χιουμοριστικά τηλεοπτικά spots που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις φέρνουν τη σκηνοθετική επιμέλεια του Αντώνη Αγγελόπουλου που έχει υπογράψει και τις πιο αγαπημένες δημιουργίες του Γιώργου Καπουτζίδη «Σαββατογενημένες» και «Παρα5».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε για τη συνεργασία του: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αποκτώ αυτή τη σχέση με την Κρι Κρι, καθώς είμαι ιδιαίτερα συναισθηματικά δεμένος με την εταιρεία από την παιδική μου ηλικία στις Σέρρες, την πατρίδα μου! Η παιδική αγαπημένη συνήθεια των παγωτών Κρι Κρι με ακολουθεί μέχρι και σήμερα που κατάφερα να δοκιμάσω πρώτος τις νέες γεύσεις Μaster και Rodeo! Είμαι πολύ περήφανος για τη συνεργασία μας γιατί έχει μέσα της αγάπη, όμορφες αναμνήσεις και αυθεντική, απολαυστική ελληνικότητα, αξίες που θεωρώ ότι είναι πιο επίκαιρες από ποτέ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved