Ο Σπύρος Σούλης πραγματοποίησε την ευχή του 4άχρονου Δημήτρη
Media

Ο Σπύρος Σούλης πραγματοποίησε την ευχή του 4άχρονου Δημήτρη

Ο Σπύρος Σούλης έκανε το όνειρο ενός τετράχρονου πραγματικότητα. Ο μικρός Δημήτρης από το «Make a wish» ήθελε να γνωρίσει τον παρουσιαστή και να του ζητήσει να του φτιάξει ένα σπίτι για εκείνον και την οικογένειά του.

Ο παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για αυτό το επεισόδιο της εκπομπής «Με το δεξί», με τον χαριτωμένο μικρούλη.

«Ο μικρός Δημήτρης ήθελε να με γνωρίσει και να γίνει βοηθός μου. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι για το συγκεκριμένο επεισόδιο θα ήταν αυτός το "αφεντικό". Εκείνος έδωσε το σύνθημα για να γκρεμίσουμε το σπίτι και να ξεκινήσουμε δουλειά, και όταν ήρθε η στιγμή της διακόσμησης, έβαλε τις τελευταίες πινελιές. Το σπίτι που φτιάξαμε μαζί με τον Δημήτρη ήταν μιας πενταμελούς οικογένειας, δύο ερωτευμένων νέων με τρία παιδιά, που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και το σπίτι τους είχε καεί. Συνειδητοποίησα για ακόμη μία φορά ότι οι δοκιμασίες της ζωής πολλές φορές μας κάνουν να χάνουμε στιγμιαία το κουράγιο μας, αλλά η ψυχική δύναμη, η θετική σκέψη και το χαμόγελο μπορούν να μας κάνουν να ξεπεράσουμε προβλήματα που τα θεωρούμε ανυπέρβλητα», δήλωσε στο περιοδικό Tvbox.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved