«Το Αμάρτημα της μητρός  μου»: Βουκολικό σεξ για Κάτια και Στέφανο
Media

«Το Αμάρτημα της μητρός μου»: Βουκολικό σεξ για Κάτια και Στέφανο

Τα γεγονότα είναι πολλά και ανατρεπτικά στο «Αμάρτημα της μητρός  μου».

Ο Στέφανος εντόπισε τελικά την Κάτια στο χωριό της ξαδέλφης της, της Αντιγόνης. Τώρα ποιος εξηγεί στην ανυποψίαστη ξαδέλφη ποιος είναι αυτός ο παλαβός, που ανέβηκε ως εκεί. Η Κάτια για να μην πάρει χαμπάρι η ξαδέλφη της τον παρουσιάζει ως τον β΄βοηθό πιστολάκι στο κομμωτήριο της Ματούλας και τον συστήνει ως Νούλη.

Πώς θα την γλιτώσει το ζεύγος από τον Μανόλη αλλά κι από σφαίρες κυνηγούν ενώ προσπαθεί να συνευρεθεί στο δάσος; Τι θα γίνει στην επιστροφή στην Αθήνα;

Πού να το υποπτευόταν ο Μανόλης ότι ο «Νούλης» που' χει βάλει στο μάτι είναι ο φοβερός και τρομερός Στέφανος Μεγαπάνος. Με το που θα δει ένα περιοδικό στο οποίο γίνεται λόγος για τον ισχυρό επιχειρηματία με ανάλογη φωτό του, θα πάθει τέτοιο σοκ που δεν θα το πιστεύει. Αμέσως θα τρέξει να τους βρει και θα τους πιάσει στο κρεβάτι παρακαλώ. «Ποιος να το 'λεγε. Η θεία μου η Κάτια με τον Στέφανο Μεγαπάνο!»

Ο Μανόλης θα τρέξει να ενημερώσει την μάνα του-, η Κάτια θα πάθει πανικό μαζί με τον Στέφανο αφού το μυστικό τους αποκαλύφτηκε και μέσα στον χαμό ο Χάρις...Τσακ Νόρις θα θελήσει να βγάλει από την μέση τον Μανόλη.

Ο Μανόλης όχι μόνο δεν θα προδώσει το μυστικό όταν θα μάθει τι ακριβώς παίζει, αλλά θα δώσει και την ευλογία του μια και όπως τονίζει «η αληθινή αγάπη εμένα πάντοτε με συγκινούσε». Και μάλιστα θα τους κάνει και πλάτες, όπως θα δείτε, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Στον επόμενο τόνο το παράνομο ζευγάρι θα επιστρέψει στην Αθήνα και στην αληθινή κόλασή του, αφού όσο προσπαθεί να χαρεί τον έρωτά του, τότε συναινούν όλα στο να τους το χαλάσουν, σύμφωνα με το περιοδικό TvZάπινγκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved