Λόλα Νταϊφά: «Το “μέσον” του όμορφου αλλά άφωνου θα ξεγελάσει για λίγο αλλά σίγουρα δεν θα αγγίξει την ψυχή μας»
Media

Λόλα Νταϊφά: «Το “μέσον” του όμορφου αλλά άφωνου θα ξεγελάσει για λίγο αλλά σίγουρα δεν θα αγγίξει την ψυχή μας»

Η Λόλα Νταϊφά έχει διατελέσει για χρόνια ραδιοφωνική παραγωγός πολιτιστικών εκπομπών στην ΕΤ2. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε βιβλίο με τίτλο «Μουσικοί διάλογοι» .

Σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ποια προσωπικότητα από όσες έχει γνωρίσει την εξέπληξε ευχάριστα.

«Ο Μάνος Χατζιδάκις. Είχε τη φήμη του δύσκολου και του απρόσιτου. Ήθελε, όμως, πολλή υπομονή, συνέπεια και να του αποδίδεις τον "προσήκοντα σεβασμό", όπως έλεγε ο ίδιος. Χρειαζόταν τον χρόνο του για να δει αν του κάνεις και μετά να απολαύσεις έναν ευφυή, βαθύτατα συναισθηματικό άνθρωπο, αλλά και μια δυνατή προσωπικότητα, που χτύπαγε τη γροθιά στο τραπέζι».

dsjkfhkjvhhhhhhhhhhhhhhwyruyreuwryyryyryryr

Παλιότερα οι καλλιτέχνες έβγαιναν από τις γειτονιές. Σήμερα πρέπει να έχει μέσον σε κάποια δισκογραφική εταιρεία ή να περάσουν από τηλεοπτικά ριάλιτι.

«Στις μέρες μας, οι δισκογραφικές εταιρείες δεν περνούν και τη χρυσή εποχή τους. Αλλά και τότε ο Μάριος Τόκας μου είχε πει ότι πέρασε δύο χρόνια ανεβοκατεβαίνοντας σκάλες δισκογραφικών χωρίς αποτέλεσμα. Το ταλέντο του, όμως, του άνοιξε τις πόρτες. Το «μέσον» του όμορφου αλλά άφωνου θα ξεγελάσει για λίγο, θα κερδίσει τα μάτια μας, όχι όμως τα αυτιά μας και σίγουρα δεν θα αγγίξει την ψυχή μας. Όσο για τα ριάλιτι, μου φαίνεται ότι πολλές φορές χρησιμοποιούν και στύβουν νέα παιδιά ακατάλληλοι κριτές», δήλωσε στο TvΈθνος.

fdjsfhejrhfuierywu-A7AB-8662368A0C8B

Είναι άνθρωπος των δημοσίων σχέσεων. Πιστεύει όμως σε αυτές;

«Με την έννοια που έχουν πάρει πια οι δημόσιες σχέσεις, ποτέ δεν υπηρέτησα αυτό το είδος. Ανθρώπινες σχέσεις ήταν η φροντίδα μου. Ο κόσμος της τηλεόρασης ζει μέσα στους προβολείς και οι διάφορες εκδηλώσεις, όχι τώρα βέβαια, είχαν κάποια λάμψη. Πιστεύω στις δημόσιες σχέσεις ως υποχρέωση να προωθήσεις όμορφα και ευρηματικά, αλλά όχι ψεύτικα, το προϊόν σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved