Media

Ο εκνευρισμός της Ναταλίας: Βγήκε να πει «Χρόνια πολλά» και την έβαλαν να μιλήσει για τον… Νινιό!

Gossip-tv Team

H Nαταλία Γερμανού θέλησε σήμερα να κάνει έκπληξη στην Σίσσυ Χρηστίδου! Η Ναταλία βγήκε τηλεφωνικά στο "Πρωινό ΑΝΤ1" για να ευχηθεί χρόνια πολλά στην Σίσσυ Χρηστίδου που γιόρταζε χτες!

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα αφροδισιακά φαγητά, που ήταν εκείνη την ώρα το θέμα στην εκπομπή! Ο Χρήστος Φερεντίνος την ρώτησε: «Ναταλία, βγήκες τελευταία και έφαγες τέτοια;» Και συνέχισε λίγο αργότερα ο παρουσιαστής: «Πάντως μόνη σου δεν έφαγες... γιατί έχω στοιχεία»! Και επειδή το θέμα πήγαινε σιγά σιγά στον Νινιό πήρε πάνω του το θέμα ο Παύλος Σταματόπουλος και την ρώτησε ευθέως: «επειδή το πάμε λάου λάου για τον Γιώργο Νινιό λέμε που φάγατε μαζί...»! η Ναταλία του είπε: «Πόσο γλυκός είσαι!»

Όμως μόλις είδε την φωτογραφία και το σούπερ: «Η Ναταλία Γερμανού μιλάει για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιώργο Νινιό», τόνισε: «Ω, θεέ μου! Βγάλτε την σας παρακαλώ! Εγώ πήρα να πω «Χρόνια Πολλά» στην Σίσσυ...»! Και αμέσως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος έσπευσαν να το διορθώσουν... «Ξέρεις Ναταλία κάποια πράγματα γίνονται κατά λάθος» τόνισε ο Χρήστος για να απαντήσει η Ναταλία: «Δεν πειράζει»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved