Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν μπορώ να αντέξω τον εαυτό μου στην οθόνη»
Media

Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν μπορώ να αντέξω τον εαυτό μου στην οθόνη»

Η Πόπη Τσαπανίδου μπορεί να είναι μια καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, ωστόσο δεν αντέχει να βλέπει τον εαυτό της στο γυαλί ούτε στιγμή.

«Σε αντίθεση με όσα λένε οι ειδήμονες της τηλεόρασης, δεν μπορώ να με δω ποτέ στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να αντέξω τον εαυτό μου στην οθόνη».

Στο διαδίκτυο μάλιστα έχει ψηφιστεί ως μια από τις ομορφότερες παρουσίες του χώρου της τηλεόρασης. Πώς το σχολιάζει αυτό;

«Δεν το ξέρω. Αλλά αν είναι έτσι, ευχαριστώ πολύ. Για μένα όμορφος άνθρωπος είναι εκείνος που έχει ωραίο βλέμμα. Γεμάτα μάτια. Καθαρά. Αυτή η ομορφιά μετράει. Και η εσωτερική ισορροπία. Από το χαρακτηρισμό "ωραία γυναίκα" προτιμώ το "ωραίος άνθρωπος"».

Δουλεύει ακατάπαυστα πολλές ώρες τις ημέρες και πέρα από γυναίκα καριέρας είναι και μανούλα. Υπήρξε περίοδος που παραμέλησε τον εαυτό της;

«Μέχρι πρόσφατα ο εαυτός μου ήταν σε πέμπτη και έκτη μοίρα. Είχα να φροντίσω πολλά για τους άλλους γύρω μου και κυρίως για τα παιδιά μου. Όταν οι δικοί μου στάθηκαν στα πόδια τους, μπόρεσα επιτέλους να σταθώ κι εγώ στα δικά μου», δήλωσε στο περιοδικό Life & Style.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved