Αυτοί είναι οι most Loved and Hated παρουσιαστές για τις πρώτες δεκαπέντε μέρες του Ιουνίου!
Media

Αυτοί είναι οι most Loved and Hated παρουσιαστές για τις πρώτες δεκαπέντε μέρες του Ιουνίου!

Ποιους παρουσιαστές αγαπάτε και ποιους μισείτε; Ποιους καταψηφίσατε και ποιους στηρίξατε με την ψήφο σας στο μεγαλύτερο poll της showbiz;

Αυτοί είναι οι πέντε πιο αγαπητοί παρουσιαστές:

Στην κορυφή βρίσκεται η Φαίη Σκορδά με 9.319 ψήφους και απ' ότι φαίνεται κανείς δεν μπορεί να την «κουνήσει» από την θέση της, αφού η Ευγενία Μανωλίδου βρίσκεται στην δεύτερη θέση (3.402) με μεγάλη διαφορά από την παρουσιάστρια του «Πρωινού mou! Ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει σταθερά ανοδική πορεία (2.823 ψήφους)! Η Νάντια Μπουλέ έχει και αυτή την τιμητική της αφού έλαβε 2.102 ψήφους! Στους αγαπημένους παρουσιαστές βρίσκεται και η Ζέτα Μακρυπούλια (2.094)!

Ποιοι είναι όμως οι πιο μισητοί παρουσιαστές;

Την τιμητική του έχει και αυτό τον μήνα ο... Γιώργος Λιάγκας (7.795 )! Ακολουθεί με ελάχιστη διαφορά από τον πρώτο η Όλγα Τρέμη με 7.597 ψήφους! Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι η πιο αγαπητή, όμως κάποιοι δεν την συμπαθούν και γι' αυτό τις έδωσαν την αρνητική τους ψήφο τους και έλαβε 7.517! Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Ευγενία Μανωλίδου (5.335) και στην πέμπτη η Ελεονώρα Μελέτη με 3.352 ψήφους!

Συνεχίστε να ψηφίζετε αυτούς που αγαπάτε αλλά και όσους μισείτε από την showbiz κάνοντας ένα απλό κλικ στο «Love and Hate»! Για να δούμε θα υπάρξουν ανατροπές τον Ιούνιο μήνα; Μην ξεχνάτε ότι εσείς αποφασίζετε! Να σας υπενθυμίσουμε ότι κάθε μήνα το «Love and Hate» μηδενίζει τις έως εκείνη τη στιγμή ψήφους του και η ψηφοφορία ξεκινάει από την αρχή.

Γιατί όλα αλλάζουν, συμπεριλαμβανομένων και των συναισθημάτων μας για κάποιους ανθρώπους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved