Mike Judge’s Beavis & Butt-head: Επιστρέφει η πιο ακραία adult κωμωδία κινουμένων σχεδίων
Media

Mike Judge’s Beavis & Butt-head: Επιστρέφει η πιο ακραία adult κωμωδία κινουμένων σχεδίων

Το Mike Judge's Beavis & Butt-head, η μεγαλύτερη επιτυχία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, που άφησε ιστορία την δεκαετία του '90 και έγινε σύμβολο της Generation X, επιστρέφει ξανά στο MTV, την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 23.00!

Ο δημιουργός Mike Judge ξαναζωντανεύει τον Beavis και τον Butt-head μέσα από την οθόνη του MTV και το θρυλικό ντουέτο επιστρέφει πιο καυστικό και πιο ανόητο από ποτέ!!

Οι Beavis & Butt-Head, οι πιο αγαπημένοι επικριτές της αμερικανικής κουλτούρας, είναι δύο έφηβοι fans της heavy-metal που κάνουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, γιατί απλά βαριούνται αφόρητα την ίδια τους την ύπαρξη. Γι' αυτούς ό,τι δεν είναι «cool» απλά «sucks»! Τώρα, πέρα από τα μουσικά βίντεο έχουν πολύ περισσότερα θέματα για «κράξιμο» όπως τα τηλεοπτικά reality (ακόμα και του MTV), το internet και πολλά άλλα που θα περάσουν μπροστά από την οθόνη της τηλεόρασής τους. Και όταν δεν θα κάθονται στο καναπέ τους σχολιάζοντας/σαρκάζοντας τα πάντα, θα βρίσκουν τρόπους για να καταστρέφουν τη μέρα των άλλων, έτσι για την πλάκα τους.

Η διαχρονική adult animated comedy που έχουν λατρέψει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και αποτελεί φαινόμενο pop κουλτούρας, κάνει πρεμιέρα στο MTV και υπόσχεται στα «μεγάλα παιδιά» γέλια μέχρι δακρύων!

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 23:30

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 23:00, ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 23:30, ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 23:00 & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 23:00

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved