Μάγδα Τσέγκου: «Εξοργίστηκα με αυτούς που μας εκμεταλλεύτηκαν»
Media

Μάγδα Τσέγκου: «Εξοργίστηκα με αυτούς που μας εκμεταλλεύτηκαν»

Για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε ως εργαζόμενη στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της η Μάγδα Τσέγκου.

«Ήταν ότι ενώ ξυπνούσα στις 3.30 το πρωί και δούλευα μέχρι το βράδυ, υπήρχε ένας εργασιακός εμπαιγμός, που εύχομαι κανείς εργαζόμενος και ποτέ να μην τον βιώσει». Και συνέχισε μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν για της στιγμές της απογοήτευσης που ένιωθε εκείνη την περίοδο.

«Οι στιγμές της απογοήτευσης για εμένα ήταν καθοριστικές και πιεστικές, που πολλές φορές για να μετριάσω τα δυσάρεστα συναισθήματα που με διακατείχαν αναλογιζόμουν ανθρώπους που ήταν σε χειρότερη μοίρα από εμένα. Ασφαλώς και εξοργίστηκα με αυτούς που μας εκμεταλλεύτηκαν. Ασφαλώς και λύγισα όταν είδα ότι πήγαν χαμένες χιλιάδες ώρες εργασίας, αλλά γρήγορα διαπίστωσα ότι η μοιρολατρία είναι το χειρότερο φάρμακο να αντιμετωπίσεις την οικονομική κρίση. Έπρεπε γρήγορα να ανασυνταχτώ, έπρεπε γρήγορα να σταθώ όρθια και να πάω μπροστά, όπως και έπραξα. Σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο η στήριξη της οικογένειάς μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved