Αποχωρεί ο Τάσος Θεοδώρου!
Media

Αποχωρεί ο Τάσος Θεοδώρου!

Μπορεί το «Πρωινό mou» να ρίχνει αυλαία την Παρασκευή 29 Ιουνίου για τη φετινή σεζόν και όλα να δείχνουν πως η παρέα του Mega θα μας καλημερίζει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά ο Τάσος Θεοδώρου έχει άλλα σχέδια.

Ο δημοσιογράφος λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 2 Ιουλίου θα μας καλησπερίζει από την Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Θεοδώρου θα καλωσορίσει τους κύπριους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του «MEGA Κύπρου», αφού θα ξεκινήσει να παρουσιάζει την εκπομπή «Για μπανάκι».

Στην εκπομπή μάλιστα ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής δεν θα είναι μόνος του αλλά με έναν πρώην «αντίπαλο» τηλεοπτικά τουλάχιστον, το Βαγγέλη Ευαγγέλου που ήταν στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» όταν την παρουσίαζαν ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος στον ΑΝΤ1. Τώρα Τάσος και Βαγγέλης θα συνεργαστούν για να παρουσιάσουν την εκπομπή στο κυπριακό κανάλι μαζί με τη «Σταρ Κύπρου» Άντρη Καραντώνη.

Έτσι, καθημερινά από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι, οι τρεις τους θα κρατούν πολύ καλή τηλεοπτική συντροφιά στους κύπριους τηλεθεατές όλο το καλοκαίρι με πολλά νεανικά και χρηστικά θέματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved