Αγγελική Νικολούλη: «Δεν θα ξεροσταλιάσω περιμένοντας τον μεγάλο έρωτα!»
Media

Αγγελική Νικολούλη: «Δεν θα ξεροσταλιάσω περιμένοντας τον μεγάλο έρωτα!»

Μετά από πολλά χρόνια γάμου η Αγγελική Νικολούλη αποφάσισε να χωρίσει πριν περίπου δύο χρόνια.

Σήμερα δεν έχει σχέση και είναι κάτι που παραξενεύει πολλούς. «Όταν το ακούνε, παραξενεύονται πολλοί. Μου λένε "είναι δυνατόν να μην έχεις μια σχέση;". Είμαι μόνη μου. Σαφώς θα ήθελα να έχω μια σχέση, αλλά δεν μου έχει τύχει. Δεν κλαίω τη μοναξιά μου όμως. Δεν είμαι μεμψίμοιρη. Έχω τους φίλους μου, βγαίνουμε, περνάμε όμορφα». Δεν θέλει όμως να ερωτευτεί; «Στη ζωή μου είχα την τύχη να ζήσω τον μεγάλο έρωτα. Θέλω να ερωτευθώ ξανά, αλλά αυτό δεν έρχεται κατά παραγγελία. Αν συμβεί, καλώς να έρθει», δήλωσε στην Espresso της Κυριακής. Όμως θεωρεί ότι οι άνδρες δεν την προσεγγίζουν γιατί φοβούνται την δυναμικότητά της;

«Ακούω πολλές φορές δυναμικές γυναίκες να υπερασπίζονται αυτήν την άποψη και σκέπτομαι "μα τι λένε;". Είναι δυνατόν ένας άνδρας να μη θέλει μια δυναμική γυναίκα δίπλα του;».

Ονειρεύεται τον μεγάλο έρωτα και πώς βλέπει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου;

«Ε, δεν θα ξεροσταλιάσω περιμένοντας τον μεγάλο έρωτα!» , λέει και συνεχίζει: «Δεν το ξέρω. Εάν γνωρίσω έναν άνθρωπο, μείνω μαζί του, συνειδητοποιήσω ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου και περνάμε καλά, γιατί να μην παντρευτώ ξανά; Εδώ όμως δεν έχω σχέση, τον γάμο θα σκεφτώ;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved