Φαίη Σκορδά: «Θα μπορούσα να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω στο Κιλκίς»
Media

Φαίη Σκορδά: «Θα μπορούσα να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω στο Κιλκίς»

Η Φαίη Σκορδά κάνει απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και μιλά για το κλίμα στην εκπομπή "Πρωινό mou" και τους συνεργάτες της!

«Η φετινή σεζόν ήταν καλύτερη σε σχέση με πέρσι. Δεν μπορείς από τη μία στιγμή στην άλλη, να βρεις με ποιους ταιριάζεις, να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι ο άλλος και να δεθείς. Θέλει το χρόνο του όλο αυτό για να συμβεί. Και εμείς, φέτος, ήμασταν κανονικά αυτό που λέμε "παρέα". Πέρσι, για παράδειγμα, θυμάμαι ότι ήμασταν λίγο πριν το τέλος της σεζόν στο Λουτράκι και δεν ήταν το ίδιο, με αυτό που έζησα φέτος στην Κυλλήνη. Ίσως έπαιζε ρόλο και το γεγονός ότι πέρσι μόλις είχα γεννήσει και ήταν αλλού το μυαλό μου- δεν ξέρω-, αλλά σκέψου ότι φέτος τρώγαμε όλοι μαζί το βράδυ και μετά μαζευόμασταν με μία κιθάρα και τραγουδούσαμε μέχρι αργά. Αυτό, δηλαδή, που κάνεις όταν είσαι 12 χρόνων ή στα φοιτητικά σου χρόνια. Λες και ήμασταν παρέα πολλά χρόνια. Ομολογώ πως δεν το περίμενα», είπε στο Down Town Κύπρου.

Όσο για τη συνεργασία με τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα:

«Με το Γιώργο έχουμε τον ακριβώς ίδιο τρόπο σκέψης επάνω στη δουλειά. Αυτό είναι το μυστικό. Αν μας δώσουν μία κενή σελίδα για να βάλουμε προτεραιότητα σε κάποια θέματα, θα γράψουμε ακριβώς τα ίδια- είτε αφορά τη ροή, είτε τα ρεπορτάζ, είτε τους καλεσμένους» λέει, προσθέτοντας πως «Μπορεί να είμαστε τελείως διαφορετικοί, αλλά στον τρόπο της δουλειάς λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο».

Και δε δίστασε να πει:«Μπορώ να ζήσω και χωρίς την τηλεόραση. Αν χρειαζόταν θα μπορούσα να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω πίσω στο Κιλκίς»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved