Κλέλια Ρένεση: Δεν λέω «όχι» στο γυμνό!
Media

Κλέλια Ρένεση: Δεν λέω «όχι» στο γυμνό!

Φιλοξενούμενη του Γιώργου Σατσίδη στην εκπομπή «Movies & Stars» που θα προβληθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 20.00 από το MTV, είναι η εκρηκτική Κλέλια Ρένεση!

Η δημοφιλής ηθοποιός, που πρωταγωνιστούσε στη σειρά "Με λένε Βαγγέλη", δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων, εξομολογείται τη σκέψη της να μεταναστεύσει, χαρακτηρίζει το σίριαλ "κέρασμα", αφού δεν έχει πληρωθεί ακόμα και δηλώνει έτοιμη να φωτογραφηθεί γυμνή αν συμφωνεί με τις προϋποθέσεις!

"Θα έκανα γυμνό, δεν λέω όχι"

"Έχω κάνει κάποια πράγματ που θεωρώ σέξι, επιμένω ότι για να κάνω κάτι προκλητικό θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος και πολύ σημαντική ομάδα από πίσω. Γυμνό θα έκανα, δεν λέω όχι. Με μια άκρως καλλιτεχνική ματιά, θα το έκανα. Δεν έχω τέτοιες ντροπές.".

"Σκέφτομαι να μείνω στην Ιταλία για πάντα"

"Με έχει κουράσει η μιζέρια, η ματαίωση των πάντων, η αποκαθήλωση του επαγγέλματός μας... την Ιταλία τη σκέφτομαι επειδή είναι μια χώρα που ξέρω καλά, γνωρίζω τη γλώσσα κι έχω μείνει στο παρελθόν. Νιώθω πιο ασφαλής επειδή γνωρίζω την κουλτούρα της. Οπότε δεν αποκλείω την μετακίνησή μου..."

"Δεν ερωτεύομαι κάθε μήνα"

"Συνέβη πρόσφατα. Δεν το παθαίνω κάθε μήνα, είμαι δύσκολη. Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει να με ζηλεύουν. Υπάρχει ένα καμάρι όσον αφορά στο γεγονός ότι είμαι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Συνήθως οι γύρω μου το απολαμβάνουν αυτό που κάνω. Το παραμύθι από έναν άντρα το τρώω, αλλιώς δεν υπάρχει έρωτας..."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved