Γιώργος Δάσκαλος: «Είμαι κατουρημένος με την επιτυχία του «Δέστε τους»
Media

Γιώργος Δάσκαλος: «Είμαι κατουρημένος με την επιτυχία του «Δέστε τους»

Ο Γιώργος Δάσκαλος μπορεί να αποτελεί νέο μέλος στην παρέα των «Δέστε τους» όσον αφορά μπροστά από τις κάμερες αλλά πίσω, στη δημοσιογραφική ομάδα, είναι από την πρώτη ημέρα της εκπομπής.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στο blackbow για την επιτυχία της εκπομπής αλλά και τον παρουσιαστή της, Νίκο Μουτσινά.

Πώς βιώσε ο Γιώργος Δάσκαλος την επιτυχία του «Δέστε τους» τη φετινή σεζόν; «Πάρα πολύ. Θα σας έλεγα κατουρημένος ! (γέλια). Αν και από πέρυσι τα Χριστούγεννα πήγε πολύ καλά , το βλέπαμε στον κόσμο. Πέρα από τις μετρήσεις μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται από την αντίδραση του κόσμου», δηλώνει.

Ο νεαρός παρουσιαστής επισήμανε, επίσης, πως η φετινή εκπομπή ήταν διαφορετική και αυτό οφείλεται κυρίως στο Νίκο Μουτσινά. Όσο για το πώς έχουν καταφέρει να αποτελούν μια από τις πιο δεμένες παρέες της ελληνικής τηλεόρασης, αναφέρει: «Αυτό οφείλεται στο ότι δεν είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας. Και με τον Νίκο και με τη Μαρία είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα της εκπομπής , επίσης ήξερα την Κατερίνα από τον "Πρωινό καφέ" και χαίρομαι που βγαίνει αυτό στον κόσμο. Θα πειράξει ο ένας τον άλλον όπως συμβαίνει σε μια παρέα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved