Ζήνα Κουτσελίνη: Μετά την τηλεόραση έπρεπε να διοχετεύσω κάπου την ενέργειά μου και αποφάσισα να γράψω μυθιστόρημα
Media

Ζήνα Κουτσελίνη: Μετά την τηλεόραση έπρεπε να διοχετεύσω κάπου την ενέργειά μου και αποφάσισα να γράψω μυθιστόρημα

Σε λίγο καιρό η Ζήνα Κουτσελίνη θα κυκλοφορήσει το πρώτο της μυθιστόρημα και σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να το γράψει.

«Όταν σταμάτησα να είμαι στην τηλεόραση έπρεπε να διοχετεύσω κάπου όλη μου την ενέργεια. Έτσι αποφάσισα να γράψω ένα μυθιστόρημα μέσα από το οποίο θα μπορούσα να αναφερθώ σε συγκεκριμένες καταστάσεις χωρίς να στοχεύω σε πρόσωπα. Το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου αντικατοπτρίζει αλήθειες είκοσι ολόκληρων ετών: τις δικές μου και των άλλων». Όσο για την υπόθεση του μυθιστορήματος μαρτύρησε κάποια πράγματα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

« Η ιστορία αφορά σε δύο παρουσιάστριες. Η μια είναι η Εβελίνα που αφήνει την επαρχία και έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να κάνει καριέρα. Ένας διευθυντής καναλιού και η βοηθός του αποφασίζουν να "χτίσουν" από την αρχή τόσο την καριέρα της όσο και την ίδια. Της αλλάζουν τελείως εικόνα καταφέρνουν όμως να της αλλάξουν και την ψυχή; Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως η Εβελίνα κάποια στιγμή θα τους κάνει μια μπουκιά! Αυτή είναι η τηλεόραση. Και όποιος δεν την έχει ζήσει δεν το ξέρει. Την ίδια στιγμή μια άλλη παρουσιάστρια η Μόϊρα στηρίζει όλη την καριέρα της σε ένα ψέμα κρύβοντας ακόμη κι από τον ίδιο της τον άνδρα ότι έχει ένα παιδί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved