Σκάνδαλο: Το απαγορευμένο εξώφυλλο με το σεξουαλικό υπονοούμενο και οι αντιδράσεις
Media

Σκάνδαλο: Το απαγορευμένο εξώφυλλο με το σεξουαλικό υπονοούμενο και οι αντιδράσεις

Το σωστό εξώφυλλο πρέπει να προκαλεί το ενδιαφέρον, λένε οι ειδικοί των περιοδικών και όπως φαίνεται στη Βρετανία όχι μόνο το κατάφεραν αλλά και το... ξεπέρασαν!

Στη φωτογραφία του εξωφύλλου του βρετανικού περιοδικού μόδας «Dazed & Confused» για το μήνα Σεπτέμβριο, βλέπουμε την Αzealia Banks, 21 ετών, rapper και fashionista να ποζάρει με ένα χρωματιστό, φουσκωμένο προφυλακτικό στο στόμα όπου το κρατάει σαν τσιγάρο και «ανάβει φωτιές».

Σύμφωνα με την London Evening Standard, η κυκλοφορία του περιοδικού με εξώφυλλο την φωτογραφία της εκκεντρικής ράπερ απαγορεύτηκε σε έξι χώρες. Την Ελβετία, τη Μάλτα, το Ντουμπαϊ, τη Σινγκαπούρη, την Ινδία, και την Ταϊλάνδη!

Όσο για τους υπεύθυνους του περιοδικού όχι μόνο δεν πτοήθηκαν αλλά στην διαδικτυακή του έκδοση αναφέρεται ότι η Azealia φωτογραφήθηκε με το πιο must have accessory της εποχής, ένα προφυλακτικό σε χρώμα βατόμουρου! Και στο twitter του κάνει αναφορά για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το συγκεκριμένο εξώφυλλο και φαίνεται να το διασκεδάζει αφού τελικά κατάφερε το σκοπό του... προκάλεσε σκάνδαλο!

Δείτε τα στιγμιότυπα της φωτογράφησης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved