Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι θα γίνει με την εκπομπή της τη νέα σεζόν;
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι θα γίνει με την εκπομπή της τη νέα σεζόν;

Πολύ λόγος είχε γίνει για το τηλεοπτικό μέλλον της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τις αρχές του καλοκαιριού με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μας καλησπερίζει λίγο μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Τι θα γίνει όμως με το «FTHIS TV» από τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μας αποχαιρετίσει μαζί με το καλοκαίρι ή μήπως όχι; Σύμφωνα με το entertv, οι ιθύνοντες στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι ευχαριστημένοι τόσο με την εκπομπή όσο και με τα ανοδικά νούμερα τηλεθέασης και σκέφτονται πολύ σοβαρά να την κρατήσουν και με τη νέα σεζόν. Βέβαια, οι πρώτες συζητήσεις κάνουν λόγο για μια απογευματινή, πλέον, εκπομπή η οποία θα έχει στόχο να ενισχύσει τη συγκεκριμένη ζώνη στο κανάλι.

Αν αυτό τελικά πραγματοποιηθεί, η Σταματίνα θα μας καλησπερίζει το απόγευμα και σε στούντιο πλέον, καθώς σύντομα η εκπομπή θα μετακομίσει από τα κεντρικά κτίρια του Αnt1 στο Μαρούσι, στο στούντιο ΚΑΠΠΑ, στα Σπάτα. Μάλιστα μέχρι πρότινος όλα έδειχναν πως η μετακόμιση αυτή θα γινόταν στις 27 Αυγούστου, αλλά τελικά πήρε αναβολή με επικρατέστερη ημερομηνία, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved