«The Sun»: Αγνόησε το παλάτι κι έκανε τον πρίγκιπα Harry πρωτοσέλιδο!
Media

«The Sun»: Αγνόησε το παλάτι κι έκανε τον πρίγκιπα Harry πρωτοσέλιδο!

Το αίτημα για αποσιώπηση και μη δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών του πρίγκιπα Harry «έσπασε» η βρετανική εφημερίδα «The Sun»!

Την Πέμπτη, οι εφημερίδες στη Βρετανία δεν δημοσίευσαν τις εικόνες του γυμνού εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ, δίπλα σε μια επίσης γυμνή άγνωστη γυναίκα κατά τη διάρκεια των πριγκιπικών διακοπών στο Λας Βέγκας, μετά από δικαστικό αίτημα του Παλατιού, που ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικής ζωής του Harry.

Την Παρασκευή όμως το σκηνικό άλλαξε και η εφημερίδα έβγαλε στο εξώφυλλο και όχι μόνο τα όργια του Harry. Τι μεσολάβησε και γιατί η "The Sun" άλλαξε ρότα;

«Πρόκειται για μια γελοία κατάσταση όπου την φωτογραφία μπορούν να τη δουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μέσω ίντερνετ, αλλά δεν μπορούν να τη δουν στην πιο δημοφιλή εφημερίδα της Βρετανίας, την οποία διαβάζουν οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι κάθε μέρα", δήλωσε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Ντέιβιντ Ντίνσμορ συμπληρώνοντας πως δεν ήταν μια εύκολη απόφαση αλλά επιβαλλόταν καθώς υποστηρίζουν την ελευθερία του Τύπου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved