Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Μετακομίζουν τελικά στη μεσημεριανή ζώνη;
Media

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Μετακομίζουν τελικά στη μεσημεριανή ζώνη;

Τα «αίματα έχουν ανάψει» όσον αφορά στη μετακίνηση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στη μεσημεριανή ζώνη. Θα έχει τελικά η Ελένη Μενεγάκη ακόμη έναν ανταγωνιστή; Θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στο «Πρωινό mou»;

Τα σενάρια πολλά, οι φήμες... ακόμα περισσότερες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του entertv, η μετακίνηση του πρωινού του MEGA στη μεσημεριανή ζώνη είναι ανέφικτη. Αρχικά, οι παρουσιαστές δεν γνωρίζουν τίποτα σε σχέση με τα όσα ακούγονται. Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά απολαμβάνουν τις διακοπές τους με το παιδί τους στην Τήνο και αναμένουν τηλέφωνο από τον Πέτρο Μπούτο για να κάνουν έναν ραντεβού όπου θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες της νέας σεζόν.

Άνθρωποι όμως από το κοντινό τους περιβάλλον και γνώστες των τηλεοπτικών, αναφέρουν πως αν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει ώρα το «Πρωινό mou» οι παρουσιαστές θα είχαν ενημερωθεί έτσι ώστε να ξεκινήσουν από πολύ νωρίτερα τις αλλαγές στη θεματολογία της εκπομπής. Επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας τουλάχιστον θα γνώριζε τη μετακίνησή του στο μεσημέρι γιατί θα έπρεπε να κανονίσει το πρόγραμμά του όσον αφορά στη ραδιοφωνική εκπομπή που έχει καθημερινά με την Ελεάννα Τρυφίδου.

Να υπενθυμίζουμε εδώ πως ο παρουσιαστής θα γυρίσει από το Κυκλαδίτικο νησί στο τέλος της εβδομάδας γιατί τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ξανά στον Real FM ενώ η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει κι άλλο στην Τήνο με το μικρό Γιαννάκη και φιλική τους παρέα. Βέβαια είναι γνωστό πως στα τηλεοπτικά δρώμενα, πλέον, όλα είναι ρευστά μέχρι τελευταία στιγμή αλλά σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι ανέφικτο να έχουμε αντί για «Πρωινό mou» το «Μεσημεριανό mou».

Τέλος, να αναφέρουμε πως το ζευγάρι της πρωινής ζώνης και της ζωής δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό του αλλά είναι κάτι που δεν τους ανησυχεί αφού και πέρυσι οι υπογραφές «έπεσαν» μετά την έναρξη της εκπομπής όπου φέτος υπολογίζεται για αρχές με μέσα Οκτώβρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved