Πρωταγωνιστής από τους «Βασιλιάδες» πάει… ΑΝΤ1
Media

Πρωταγωνιστής από τους «Βασιλιάδες» πάει… ΑΝΤ1

Ενώ τα οικονομικά προβλήματα στους «Βασιλιάδες» άρχιζαν να λύνονται δεδομένου ότι η εταιρία παραγωγής είπε στους ηθοποιούς πως θα τους καταβάλει τα δεδουλευμένα, τώρα μαθαίνουμε πως ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς μετακομίζει στον ΑΝΤ1.


Βέβαια, δεν πρόκειται για μόνιμη «μετακόμιση» αλλά για guest εμφάνιση. Ο
Κώστας Κόκλας, ο τηλεοπτικός Μάρκος Βασιλιάς, την επόμενη εβδομάδα θα κάνει γυρίσματα για τα καινούργια επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, «Το Αμάρτημα της Μητρός μου».

Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί έναν διευθυντή... στριπτιτζάδικου και όλοι περιμένουμε να έχει γραφτεί από τον Αλέξανδρο Ρήγα ένας ρόλος κομμένος και ραμμένος πάνω του.

Να σημειώσουμε δε, ότι αυτή η συνεργασία «ψήνεται» εδώ και πολλούς, αλλά λόγω των γυρισμάτων που είχε ο Κώστας Κόκλας για τους «Βασιλιάδες» δεν μπορούσε να γίνει. Ο ηθοποιός επίσης, το χειμώνα θα πρωταγωνιστήσει και στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» που διασκεύασαν και θα σκηνοθετήσουν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου και θα ανέβει τον Οκτώβριο στο θέατρο «Λαμπέτη».

Όσο για το «Αμάρτημα της μητρός μου», αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας σκοπεύει να συνεχίσει τα... δυνατά guests. Έτσι, τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί αν σε ένα από τα καινούργια επεισόδια, θα δούμε στη σειρά του ΑΝΤ1 την Εβελίνα Παπούλια και το Γιάννη Λάτσιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved