Δήμητρα Ματσούκα: «Βαριέμαι τις περισσότερες ελληνικές σειρές. Δεν ανήκω σε αυτούς που τις θεωρούν καλύτερες από τις τουρκικές»
Media

Δήμητρα Ματσούκα: «Βαριέμαι τις περισσότερες ελληνικές σειρές. Δεν ανήκω σε αυτούς που τις θεωρούν καλύτερες από τις τουρκικές»

Η Δήμητρα Ματσούκα σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν θέλει να γίνει μανούλα.

«Νιώθω ακόμα πολύ μικρή για γάμο και παιδί», δήλωσε η ηθοποιός. Ενώ για το πώς είναι η σχέση της με τον Γιάννη Φιξ είπε στo ένθετο «People»: «Μια χαρά». Όσο για το πώς νιώθει για τους πρώην συντρόφους της απάντησε: «Νιώθω μόνο εκτίμηση με όποιον έχω υπάρξει για καιρό. Η ζωή μου έχει αποδείξει ότι τα ετερώνυμα μπορεί να έλκονται αλλά δεν παραμένουν πολύ καιρό μαζί». Αυτά που ζητάει από έναν άνδρα είναι: «Ζητάω μόνο ηρεμία. Αυτό και τίποτε άλλο. Να είμαι με έναν άνθρωπο που με γοητεύει ως άνδρας και εκτιμώ ως προσωπικότητα». Ακόμη ρωτήθηκε γιατί σταμάτησε τις σέξι φωτογραφήσεις της. «Το κόνσεπτ στα ελληνικά περιοδικά έβγαινε στο τέλος πάντα πειραγμένο και μπανάλ, κάτι που με έφερνε σε αμηχανία». Δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα σίριαλ και την αποχή της από αυτά. «Βαριέμαι τις περισσότερες ελληνικές σειρές. Δεν ανήκω σε αυτούς που τις θεωρούν καλύτερες από τις τουρκικές. Από την άλλη όμως στεναχωριέμαι που δεν υπάρχουν, γιατί πολύς κόσμος έχει χάσει τη δουλειά του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved