Τι θα δούμε απόψε στην εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι
Media

Τι θα δούμε απόψε στην εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι

Απόψε, στις 23:00, ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται ένα εστιατόριο στο χωριό Οιχαλία Τρικάλων. Αφορμή; Ένας άσωτος υιός!

Όταν ο 36χρονος Βαγγέλης αποφάσισε να μην εργάζεται πια ως οδηγός νταλίκας, οι γονείς του, ο Θανάσης και η Ρούλα, τον στήριξαν και τον βοήθησαν να ανοίξει ένα εστιατόριο στο χωριό που ζουν, στην Οιχαλία Τρικάλων. Η οικογένεια επένδυσε στο μαγαζί πάνω από 500.000 ευρώ πουλώντας μια νταλίκα, παίρνοντας δάνειο και ξοδεύοντας όλες της τις οικονομίες. Αν και τα πρώτα χρόνια το εστιατόριο πήγαινε πάρα πολύ καλά, η κατάσταση άλλαξε όταν χρέη μάγειρα ανέλαβε ο Βαγγέλης. Κανένας σεφ δεν άντεχε να δουλεύει στο εστιατόριο και το προσωπικό άλλαζε συνεχώς. Ο Θανάσης και η Ρούλα δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο στο εστιατόριο, ενώ εκείνος εμφανίζεται μόνο όταν δεν διασκεδάζει. Οι συγχωριανοί της οικογένειας αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να καλέσουν τον Έκτορα Μποτρίνι σε μια προσπάθεια διάσωσης του εστιατορίου.

Ο Έκτορας έρχεται αντιμέτωπος με μια κουζίνα σε πλήρη αποσύνθεση. Από τη μια ο Βαγγέλης κατηγορεί συνεχώς τους γονείς του για έλλειψη γνώσεων μαγειρικής και από την άλλη οι γονείς του τον κατηγορούν για πλήρη αδιαφορία και απληστία. Αποτέλεσμα; Οι εντάσεις είναι καθημερινό φαινόμενο, η επιχείρηση βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και η οικογένεια κινδυνεύει να χάσει όλη της την περιουσία.

Θα καταφέρει ο Έκτορας Μποτρίνι να βάλει μυαλό στον 36χρονο Βαγγέλη και να του δείξει τον τρόπο για να λειτουργήσει σωστά το εστιατόριο του;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved