«Στην Πράξη»: Τι θα δούμε αύριο στην εκπομπή
Media

«Στην Πράξη»: Τι θα δούμε αύριο στην εκπομπή

Τι θα δούμε στην αυριανή εκπομπή «Στην Πράξη»;

Το καλύτερο σινεμά στον κόσμο, μία ξεχωριστή οικογενειακή ξενοδοχειακή ομάδα, έναν 22χρονο σκηνοθέτη που έχει 40 φιλμ στο ενεργητικό του φιλοξενεί η Σύλβια Κλιμάκη την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά.

Κάθε εβδομάδα η Σύλβια Κλιμάκη μιλά με ανθρώπους κάθε ηλικίας, από κάθε κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, που οι ιστορίες τους επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει διέξοδος από την ελληνική κρίση. Μπορεί να κάνουν κάτι πολύ απλό και καθημερινό μπορεί να κάνουν κάτι πολύ καινοτόμο, όπως και να΄χει το κάνουν με ΜΕΡΑΚΙ!

Οι καλεσμένοι αυτής της Κυριακής είναι : Ο Θωμάς Μανιάκης, Υπεύθυνος Λειτουργίας του «Σινέ Θησείο» μιλά για το πως το αμερικάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο CNN το ανακήρυξε το καλύτερο σινεμά του κόσμου!

Μαζί με τη Σύλβια με θέα την Ακρόπολη γεύονται φρεσκοψημένη τυρόπιτα και την σπιτική βυσσινάδα που προσφέρεται στο κυλικείο του κινηματογράφου. Η δημοσιογράφος συναντά στην Οία της Σαντορίνης τον Mάρκο Χαϊδεμένο, ξενοδόχο με οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε ο πατέρας του με τέσσερα μόλις δωμάτια τη δεκαετία του 80 για να έχει σήμερα 38! Και με ένα ξενοδοχείο ξεχωριστό, όπου οι σουίτες του είναι ειδικά διαμορφωμένες κάναβες (υπόσκαφη οιναποθήκη) του 17ου αιώνα, σμιλεμένες στα βράχια.

Ο Στέφανος Σιταράς, είναι μόλις 22 ετών και έχει σκηνοθετήσει πάνω από 40 films σε Ελλάδα, Γαλλία και Αμερική. Σε ηλικία 13 ετών έκανε την πρώτη του ταινία.

Είναι πολύ γνωστός για τις ταινίες Γαλάζιο και Πορτοκαλί, Hithero, Photographia και Τα Xρώματα της Δύσης. Tην ταινία "Εsperando" τη σκηνοθέτησε σε ηλικία 15 ετών. Ήταν η πρώτη ταινία που γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου σε κινητό τηλέφωνο. Διακρίθηκε σε πάνω από 20 παγκόσμια φεστιβάλ.

Ο Peter Diamandis, ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας πιστεύει ότι "Η Ελλάδα χρειάζεται καινοτομία, πάθος και αφοσίωση" και το αποδεικνύει, αφού ως ιδρυτής ενός μη κερδοσκοπικού ιδρύματος διεξάγει διαγωνισμούς και χρηματοδοτεί ριζοσπαστικές ανακαλύψεις προς όφελος της ανθρωπότητας.

Με δική του πρωτοβουλία επανδρώθηκαν μάλιστα, οι πρώτες μη κρατικές διαστημικές πτήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved