«Blue bloods»: Έρχεται σήμερα το βράδυ στον ΣΚΑΪ
Media

«Blue bloods»: Έρχεται σήμερα το βράδυ στον ΣΚΑΪ

Πρεμιέρα για το νέο αστυνομικό δράμα «Blue bloods» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την σήμερα το βράδυ στις 22.00.

Από τους σεναριογράφους της επιτυχημένης σειράς «The Sopranos» έρχεται η δραματική σειρά «Blue Bloods». Τρεις γενιές αστυνομικών ζουν κάτω από την ίδια στέγη και προσπαθούν να συνδυάσουν οικογένεια και δουλειά.

Ο Frank Reagan (Tom Selleck) είναι επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος και της οικογένειας Ρέιγκαν.

Το νέο αστυνομικό δράμα του CBS ακολουθεί τη ζωή της οικογένειας Ρέιγκαν και την αφοσίωσή τους στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Παρά το γεγονός πως είναι μια αρκετά δεμένη οικογένεια, οι Ρέιγκαν έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις σχετικά με την απόδοση δικαιοσύνης. Έχουν, όμως, ένα κοινό: τίποτα δεν θα τους εμποδίσει από το να αποδώσουν δικαιοσύνη. Η απασχόλησή τους είναι κάτι παραπάνω από μια απλή δουλειά, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση.

Στο σημερινό επεισόδιο, ένα νεαρό κορίτσι αγνοείται και η οικογένεια διχάζεται για το αν πρέπει ο Ντάνι να χρησιμοποιήσει αμφιλεγόμενες μεθόδους για να την φέρει πίσω ασφαλή. Στο μεταξύ, ο Τζέιμι αποφοιτά από την Ακαδημία και ξεκινά τη ζωή του ως αστυνομικός.

Παίζουν: Donnie Wahlberg (Danny Reagan), Bridget Moynahan (Erin Reagan Boyle), Will Estes (Jamie Reagan), Len Cariou (Henry Reagan), Tom Selleck (Frank Reagan),Jennifer Esposito (Jackie Curatola)κ.α

Λίγα λόγια για τον Τομ Σέλεκ

Η άκρως επιτυχημένη πορεία του Τομ Σέλεκ στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο έχει «τραβήξει» την προσοχή του κοινού και των κριτικών παγκοσμίως. Έγινε διάσημος στο ευρύ κοινό από το ρόλο του στη σειρά της δεκαετίας του '80 «Μάγκνουμ», χάρη στην οποία κέρδισε το βραβείο Emmy και τη Χρυσή Σφαίρα ως ο «καλύτερος ηθοποιός σε δραματική σειρά»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved