Οι «One Direction» σε μια μοναδική συναυλία!
Media

Οι «One Direction» σε μια μοναδική συναυλία!

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 15:30 οι «One Direction» εισβάλλουν στις οθόνες του MTV, με μια μοναδική συναυλία!

Το άγγλο-ιρλανδικό boy band κινηματογράφησε μια συναυλία κατά τη διάρκεια της πρώτης – sold out – περιοδείας του group. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Bournemouth BIC Louis Arena, στην Αγγλία, τον Ιανουάριο του 2012. Το συγκρότημα τραγούδησε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, όπως «What Makes You Beautiful», «Na Na Na», «One Thing», «More Than This» και πολλά άλλα με χιλιάδες fans να αποθεώνουν την ξεχωριστή live εμφάνιση του συγκροτήματος.

Οι One Direction, αλλιώς Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles και Louis Tomlinson δημιουργήθηκαν στο βρετανικό X-Factor του 2010, κυκλοφόρησαν το εντυπωσιακό νούμερο ένα debut single «What Makes You Beautiful» το Σεπτέμβριο του 2011 και από τότε δεν έχουν ξανακοιτάξει πίσω. Η «1D mania» έχει κατακτήσει τον κόσμο και ως αποτέλεσμα έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Την άνοιξη του 2013 οι One Direction θα ξεκινήσουν μια ακόμα sold out, παγκόσμια περιοδεία από την Αγγλία και μεταξύ άλλων θα κάνουν 9 shows στο O2 Arena του Λονδίνου.

Mη χάσετε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση την «One Direction Concert» από το πιο hot συγκρότημα στον πλανήτη, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 15:30 και σε επανάληψη την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στις 16:00, μόνο στο MTV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved