Media

«Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» με τους Γιάννης Χριστάκο και Αντριάννα Παρασκυεοπούλου

Νέο πρωινό δίδυμο ξεκινάει το Σαββατοκύριακο από την συχνότητα της ΝΕΤ.

Ο Γιάννης Χριστάκος και η Αντριάννα Παρασκυεοπούλου θα μας ενημερώνουνε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ».

Η εκπομπή ανανεωμένη και με σταθερή προσήλωση στην ψύχραιμη, αποκαλυπτική και πολύπλευρη ενημέρωση παρουσιάζει και αναλύει όλα όσα έγιναν την εβδομάδα που πέρασε, αλλά και όσα θα συμβούν τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Το Σαββατοκύριακο η ενημέρωση ενισχύεται και η ΕΡΤ ανοίγει τη μεγάλη ομπρέλα των δημοσιογράφων και των τεχνικών της στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, αξιοποιώντας όλο της το δίκτυο για να ρίξει φως σε όλα τα γεγονότα , ιδιαίτερα σε μία εποχή όπου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο της επικαιρότητας απ' άκρη σ άκρη του πλανήτη.

Η θεματολογία της εκπομπής θα είναι πλούσια με ζωντανές συνδέσεις, άμεση ενημέρωση για έκτακτα γεγονότα όπου αυτά συμβαίνουν, αλλά και συζητήσεις στο στούντιο με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Όλη η θεματολογία στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τα διεθνή, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό σε μία τρίωρη γεμάτη ενημέρωση εκπομπή.

Με σοβαρή αλλά και χιουμοριστική ματιά ο Γιάννης Χρηστάκος και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, μαζί με το επιτελείο της εκπομπής, παρουσιάζουν την πιο γεμάτη ενημερωτική εκπομπή με το κύρος και το μεγάλο δίκτυο, που μόνο η δημόσια τηλεόραση μπορεί να προσφέρει στους έλληνες και τους ομογενείς σε όλο τον κόσμο.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved