Πρεμιέρα απόψε ο τρίτος κύκλος της σειράς «Good Wife» στον ΣΚΑΪ
Media

Πρεμιέρα απόψε ο τρίτος κύκλος της σειράς «Good Wife» στον ΣΚΑΪ

Ο τρίτος κύκλος της βραβευμένης με ΕΜΜΥ σειρά «Good Wife» κάνει πρεμιέρα απόψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 23.15.

Η σειρά Good Wife έχει αποσπάσει 14 υποψηφιότητες για ΕΜΜΥ κατά τις δύο πρώτες σεζόν προβολής της. Χάρισε στην πρωταγωνίστρια το ΕΜΜΥ α΄ γυναικείου ρόλου το 2011, και Χρυσή σφαίρα ά γυναικείου ρόλου και ΕΜΜΥ β΄ γυναικείου ρόλου το 2010.

Όλα ξεκίνησαν από τον απόηχο ενός σκανδάλου, όπου η Αλίσια, μία σύζυγος και μητέρα, πρέπει να διαχειριστεί τη δημόσια διαπόμπευση του πολιτικού-συζύγου της και να αναλάβει τα ηνία της οικογένειας. Στον πρώτο κύκλο επεισοδίων, αντιμετώπισε με επιτυχία την επιστροφή της στον εργασιακό στίβο ως συνήγορος υπεράσπισης.

Στη συνέχεια, ο άντρας της καταφέρνει με τη βοήθεια συμβούλου να ανακτήσει την χαμένη του αξιοπιστία, χωρίς αυτό να αρκεί για να ξαναβρεθεί στο πλάι της οικογένειας του. Ιδιαίτερα όταν η γυναίκα του μαθαίνει ότι την απάτησε με μία πολύ στενή της συνεργάτιδα, αποφασίζει να χωρίσει οριστικά. Αδέσμευτη πια, μπορεί να εκδηλώσει τα συναισθήματά της απέναντι σε έναν παλιό της έρωτα, φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα εξουσίας, φύλου, σχέσεων και απιστίας σε ένα δικαστικό δράμα γεμάτο αυτοπεποίθηση!

Ο 3ος κύκλος βρίσκει το προσωπικό της Lockhart/Gardner να προσπαθεί να εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες και στη νέα πραγματικότητα!

Στον νέο κύκλο επίσης, θα εμφανιστούν πολλοί γκεστ μεταξύ των οποίων Μάικλ Φοξ, Μάθιου Πέρρι,Ρίτα Γουίλσον κ.α.

Στο πρώτο επεισόδιο: Η Alicia προσπαθεί να αφήσει στην άκρη τα προσωπικά της προβλήματα και να ασχοληθεί με μία υπόθεση δολοφονίας όπου ένας μουσουλμάνος μαθητής κατηγορείται ότι σκότωσε έναν εβραίο συμμαθητή του.

Παίζουν: Julianna Margulies (Alicia Florrick), Christine Baranski (Diane Lockhart), Josh Charles (Will Gardner), Archie Panjabi (Kalinda Sharma), Matt Czuchry (Cary Agos) , Graham Phillips (Zack Florrick), Makenzie Vega (Grace Florrick) κ.α

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved