Η Ελεάννα Τρυφίδου στο «Πρωινό mou»
Media

Η Ελεάννα Τρυφίδου στο «Πρωινό mou»

Οι οντισιόν πολλές, τα άτομα που πέρασαν από το πλατό της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega, «Πρωινό mou» δεκάδες και το αποτέλεσμα κανένα.

Όπως σας είχαμε γράψει τελικά οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν πως δεν θα προστεθεί νέο άτομο στην ομάδα της εκπομπής και θα πορευτούν με το Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Σάσα Σταμάτη. Όμως το όνομα της Ελεάννας Τρυφίδου ήρθε να «ταράξει τα νέρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραδιοφωνικό alter ego του Γιώργου Λιάγκα θα ανήκει στο δυναμικό του Mega και της εκπομπής «Πρωινό mou» τη φετινή σεζόν χωρίς όμως να είναι μπροστά από τις κάμερες. Από την βασική συντακτική ομάδα της εκπομπής αποχώρησαν τρεις δημοσιογράφοι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μεγάλο κενό που έπρεπε να καλυφθεί. Ο παρουσιαστής λοιπόν πρότεινε την καταξιωμένη και έμπειρη δημοσιογράφο και όπως φαίνεται η πρόταση έγινε δεκτή.

Ωστόσο το επίσημο δελτίο τύπου του Mega αναφέρει τα εξής:

"...Ένα καλό πρωινό είναι απαραίτητο για να σου πάει καλά η ημέρα. Έτσι, από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στις 10:00 το «Πρωινό mou» επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά.

Η συνταγή είναι απλή και δοκιμασμένη. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Άκη Πετρετζίκη, τη Σάσα Σταμάτη, τη Βίκυ Παγιατάκη και μια δραστήρια ομάδα δημοσιογράφων, αναμειγνύουν τα καλύτερα υλικά, προσθέτουν πολύ fun για να προσφέρουν ένα πλήρες «Πρωινό mou».

Καλεσμένοι, μαγειρική, ζώδια, θέματα για μικρούς και μεγάλους, ροκάδες και μαμάδες, λαϊκούς και έντεχνους. Θέματα για όλα τα γούστα και στη σωστή δοσολογία για να μας κρατήσει σε καλή διάθεση όλη την ημέρα.

Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένοι είναι ο Σάκης Μπουλάς, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Πρωινό mou», από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, κάθε πρωί στις 10:00, στο Mega..."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved