Σοφία Μύτιλη: «Το τηλεοπτικό κοινό «μπούχτισε» από μεσήλικες παρουσιαστές που πρέπει κάποια στιγμή να συνταξιοδοτηθούν!»
Media

Σοφία Μύτιλη: «Το τηλεοπτικό κοινό «μπούχτισε» από μεσήλικες παρουσιαστές που πρέπει κάποια στιγμή να συνταξιοδοτηθούν!»

Η Σοφία Μύτιλη είναι η παρουσιάστρια του «Kontra live» στο Kontra Channel.

Μέσα από την θέση της αυτή στοχεύει να ανταποκριθεί όπως είπε η ίδια συνέντευξή της στο Βήμα, στις ανάγκες και στα αδιέξοδα των συμπολιτών μας.

Σπούδασε οικονομικές επιστήμες, ωστόσο αποφάσισε να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία. «Οι θεωρητικές οικονομικές μας βάσεις σε μια εποχή βαθύτατης οικονομικής κρίσης, ανέχειας και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, ήταν το έναυσμα για να προχωρήσουμε σε ένα άλλο επίπεδο τηλεοπτικής δημοσιογραφικής αναζήτησης. Ο κόσμος «αγκάλιασε» με θέρμη την εκπομπή «Κontra live» γιατί προσπαθούμε με την συνδρομή ειδικών συνεργατών (οικονομολόγων εργατολόγων, νομικών συμβούλων κτλ) να δίνουμε κάποιες αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα του» τόνισε.

Απαραίτητα προσόντα για την «επιβίωση» στην τηλεόραση θεωρεί πως είναι: «Το ήθος, η σωστή ενημέρωση, η αντικειμενική πληροφόρηση, η ειλικρίνεια και η αμεσότητα με τους τηλεθεατές. Επιπλέον ο δημοσιογράφος πρέπει να έχει παιδεία και να χειρίζεται σωστά την ελληνική γλώσσα. Το τηλεοπτικό κοινό «μπούχτισε» από κάθε λογής «τηλεπαραθυράκηδες» που έχουν άποψη επί παντός επιστητού… και από μεσήλικες παρουσιαστές που πρέπει κάποια στιγμή να συνταξιοδοτηθούν!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved