Η επίθεση του Πάγκαλου στον Αρβανίτη: «Είναι ένας δημοσιογράφος χωρίς ταλέντο»
Media

Η επίθεση του Πάγκαλου στον Αρβανίτη: «Είναι ένας δημοσιογράφος χωρίς ταλέντο»

Επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη εξαπέλυσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Βήμα FM».

«Δεν γνωρίζω τον άνθρωπο. Βρισκόταν στα οδοφράγματα της Κερατέας. Δεν έχω πατήσει στην εκπομπή του στην ΕΡΤ. Διότι κάθε φορά που πήγα, αντιμετώπισα έναν φανατικό και στρατευμένο άνθρωπο. Δεν έχω τη διάθεση να κάνω συνομιλίες με τέτοιου είδους δημοσιογράφους. Δεν θα ήθελα τέτοιες συνομιλίες ούτε καν σε ένα ιδιωτικό μέσο. Θεωρώ ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να έχει μια διακριτικότητα. Πόσω μάλλον όταν είναι δημόσιος υπάλληλος, δηλαδή όταν είναι δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης, που έχει αυξημένο καθήκον διακριτικότητας και αντικειμενικότητας», είπε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Πάγκαλος για τον Κώστα Αρβανίτη.

Και τόνισε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για τον δημοσιογράφο: «Κακώς είναι στην τηλεόραση κατ' αρχήν. Είναι ένας δημοσιογράφος χωρίς ταλέντο, η εκπομπή του δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Ποια ήταν η θεαματικότητα αυτής της εκπομπής; 1,7%;»

Και δεν δίστασε να πει:«Είναι βαρύτατο παράπτωμα και μάλιστα όταν το κάνει στέλεχος γνωστού κόμματος. Γιατί δεν είναι τυχαία όλα αυτά. Ήθελε να πει κάτι εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης-είναι πολύ νευραλγικό Υπουργείο. Όφειλε ο Υπουργός ή κάποιος από την Αστυνομία να έχει και αυτός το λόγο στην εκπομπή. Εάν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, να μη μιλήσει. Να το βουλώσει! Αλλά δεν το βούλωσε. Έκανε το κομματικό του καθήκον, συκοφάντησε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, συκοφάντησε την Αστυνομία και εξύμνησε τους διαδηλωτές, γιατί όλοι οι διαδηλωτές έχουν πάντα δίκιο», είπε.

Όσο για το αν ένας δημοσιογράφος πρέπει να είναι στρατευμένος, ο Πάγκαλος είπε:

«Ο δημοσιογράφος δεν έχει το δικαίωμα να λέει "Ζήτω η Guardian, κάτω ο Έλληνας υπουργός, να παραιτηθεί", εκτός αν είναι στρατευμένος. Στο ερώτημα αυτό που γεννάται, απαντάω ναι. Στο ερώτημα αν ο δημοσιογράφος μπορεί να είναι στρατευμένος στην δημόσια τηλεόραση, απαντάω όχι, διότι στην δημόσια τηλεόραση πληρώνουμε όλοι. Θεωρώ στρατευμένο το επεισόδιο, γιατί ζήτησαν αστοιχείωτα με ψεύδη και χωρίς να γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα την παραίτηση του κ. Δένδια, χωρίς να τον έχουν ρωτήσει ή ακούσει. Η απόλυση είναι θέμα εκτίμησης της διοίκησης. Κι εγώ θα προτιμούσα να τον έχει επιπλήξει, για να μη τον κάνουμε και ήρωα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved