Οι «Ποδηλατοδράσεις» συναντούν το «Traction»
Media

Οι «Ποδηλατοδράσεις» συναντούν το «Traction»

«Ποδηλατοδράσεις» στο Διακοπτό και με τον Κώστα Στεφανή και την Αφροδίτη Σημίτη, σήμερα στις 1.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή ποδηλατεί με τον Mr Traction, Κώστα Στεφανή, που μετά από μια μικρή απουσία επιστρέφει στους δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με το γνωστό σε όλους Traction. Πάνω σε ποδήλατο και όχι όπως τον έχουμε συνηθίσει μας μιλάει για τις δικές του εμπειρίες με το ποδήλατο αλλά και για το τι πρέπει να προσέχουμε στους δρόμους.

Πριν λίγες ημέρες ταξίδεψαν στο όμορφο Διακοπτό, γνωστό για το τρενάκι του οδοντωτού που το συνδέει με τα Καλάβρυτα. Εκεί διοργάνωσαν τι άλλο, Ποδηλατοδράσεις. Μια ποδηλατοβόλτα γύρο από το Διακοπτό που εξελίχτηκε σε μια μεγάλη γιορτή με παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Μαθήματα ποδηλάτου σε γονείς! Βρέθηκαν στο σχολικό συγκρότημα Διακοπτού για ένα διαφορετικό μάθημα αυτή τη φορά. Μάθημα στους γονείς για το ποιός είναι ο σωστός τρόπος να μαθαίνουν τα μικρά παιδιά ποδήλατο.

Ποιός είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός για έναν ποδηλάτη στη βροχή και ποιά η προετοιμασία που πρέπει να κάνουμε εμείς οι ίδιοι στο ποδήλατό μας; Η ειδικός έχει τις απαντήσεις.

Έρευνα αγοράς. Παρουσιάζουν ένα ποδήλατο πόλης, ιδανικό όμως και για ήπιες χωμάτινες διαδρομές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved