Διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια στη μοναδική της εμφάνιση ως ηθοποιός σε ταινία
Media

Διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια στη μοναδική της εμφάνιση ως ηθοποιός σε ταινία

Αν κάποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία της αλλά και τις κατά καιρούς συνεντεύξεις της ή αφιερώματα στο πρόσωπό της σίγουρα θα καταλάβει ποια είναι η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια που κρύβεται στις φωτογραφίες.

Η αλήθεια είναι οτι παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε, δεν έχει αλλάξει και πολύ αν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες προσεχτικά. Η νεαρή κοπέλλα των φωτογραφιών δεν είναι άλλη από την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μπήλιω Τσουκαλά.

Τα συγκεκριμένα ενσταντανέ είναι από την μία και μοναδική συμμετοχή της ως ηθοποιός σε ταινία. Μιλάμε για την εκπληκτική ταινία του Παντελή Βούλγαρη με τίτλο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και θέμα φυσικά τη ζωή του μεγάλου Έλληνα πολιτικού.

Στην ταινία που γυρίστηκε το 1980 πρωταγωνιστούσαν μεγάλα ονόματα του χώρου της υποκριτικής όπως: Μηνάς Χρηστίδης, Δημήτρης Μυράτ, Γιάννης Βόγλης, Μάνος Κατράκης, Όλγα Καρλάτου, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Σταύρος Ξενίδης, Νικήτας Τσακίρογλου, Χρήστος Τσάγκας, Άννα Καλουτά και πολλοί άλλοι.

Η Μπήλιω Τσουκαλά φυσικά δεν ήταν από τους πρωταγωνιστές, είχε έναν ρόλο βοηθητικό και εμφανιζόταν ελάχιστα αλλά εμφανιζόταν. Και τα στοπ καρέ υπάρχουν για να μας δείξουν την διαφορετική πλευρά της γνωστής σήμερα παρουσιάστριας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved