Ο Εξάντας επιστρέφει στις οθόνες το Νοέμβριο στην ΕΤ1 και τη ΝΕΤ
Media

Ο Εξάντας επιστρέφει στις οθόνες το Νοέμβριο στην ΕΤ1 και τη ΝΕΤ

Τα ντοκιμαντέρ του Εξάντα, επιστρέφουν στις οθόνες σας για όλο το Νοέμβριο μέσα απ' τη συχνότητα της ΕΤ-1, στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας WHY POVERTY?.

Περισσότεροι από 70 ραδιοτηλεοπτικοί φορείς σε όλο τον κόσμο, συμμετέχουν στη δράση WHY POVERTY?, ανάμεσά τους και η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ), θέτοντας στην κοινή γνώμη το πιο κρίσιμο ερώτημα της εποχής: «Φτώχεια, γιατί;».

Με στόχο την ευαισθητοποίηση εκατομμυρίων τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο για το μείζον ζήτημα της φτώχειας, τα αίτια της κρίσης και τις δυνατότητες καταπολέμησής της, τα τηλεοπτικά δίκτυα που συμμετέχουν στη διεθνή αυτή πρωτοβουλία, που τελεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, θα προβάλλουν ειδικά αφιερώματα που άπτονται του θέματος.

Η ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, συμμετέχοντας στο εγχείρημα, θα προβάλλει καθημερινά όλο το Νοέμβριο μέσα απ' τη συχνότητα της ΕΤ-1, πολυβραβευμένα ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, συμπαραγωγές της ΕΡΤ, ξένες ταινίες και Θεματικές Βραδιές.

Σ' αυτό το πλαίσιο, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ντοκιμαντέρ του Εξάντα, που έχοντας αποσπάσει 31 διεθνή βραβεία, αποτελεί την πλέον βραβευμένη ελληνική σειρά ντοκιμαντέρ. Απ' τη Γουατεμάλα έως το Νίγηρα κι από την Ισλανδία έως την Κένυα, η κάμερα του Εξάντα ταξιδεύει εδώ και 12 χρόνια στον κόσμο, φωτίζοντας άγνωστες πτυχές του σύγχρονου «παγκοσμιοποιημένου» κόσμου και αποδεικνύοντας πώς «όλα είναι δίπλα μας»...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved