O Kiefer Sutherland μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη για το MTV
Media

O Kiefer Sutherland μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη για το MTV

Μια ακόμα αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Movies &Stars» την Τέταρτη 7 Νοεμβρίου στις 20.00 στο MTV.

Ο Γιώργος Σατσίδης ταξίδεψε στο Λος Άντζελες και συνάντησε τον θρυλικό πρωταγωνιστή του «24» αλλά και του «Τouch» , Kiefer Sutherland!

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο διάσημος star μιλάει για τους ρόλους που τον καθιέρωσαν ως ένα από τα πιο εμπορικά ονόματα του Hollywood, τη σχέση του με το διάσημο πάτερα του Donald Sutherland, τις κόρες του αλλά και την έντονη επιθυμία του να επισκεφτεί την Ελλάδα! Ο ίδιος δηλώνει: «Έχει έρθει η αδελφή μου στην Ελλάδα, πέρασαν υπέροχα στα νησιά , θέλω πολύ να έρθω και εγώ. Με συναρπάζει η ελληνική ιστορία και τα τοπία σας. Ζηλεύω πολύ την αδελφή μου που έχει επισκεφτεί τη χώρα σας.»

Ποιά ήταν όμως η συμβουλή που του έδωσε ο διάσημος πατέρας του, Donald Sutherland; «Να μην παίζω κανένα ρόλο που δε μου αρέσει. Όταν υποδύεσαι κάποιο ρόλο και δεν το κάνεις με τη ψύχη σου ο κόσμος θα το καταλάβει και θα σε απορρίψει, θα χάσεις το κοινό σου.» Το τηλεοπτικό κοινό λάτρεψε τον ΤζακΜπάουερ - ποιόν ρόλο όμως λάτρεψε ο Kiefer; Το ρόλο του στο «24» ή στο «Touch»; «Είναι δύο διαφορετικοί ρόλοι, το «Τouch» με συγκινεί διότι είμαι πατέρας και ως πατέρας δεν μπορώ να φανταστώ αυτό που βιώνει ο ήρωας , το να μην μπορείς δηλαδή να επικοινωνήσεις με το παιδί σου!».Όσο για τους νέους ηθοποιούς που θέλουν να ξεχωρίσουν όπως εκείνος, ο Kiefer δίνει μια απλή συμβουλή: «Κάντε όποια δουλειά βρείτε μπροστά σας, κάθε εμπειρία είναι πολύτιμη, μη βιάζεστε αλλά μην καθυστερείτε να αρπάζετε τις ευκαιρίες!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved