Όλα όσα προηγήθηκαν της επιστολής του Αντώνη Λυμπέρη για το κλείσιμο του Ομίλου
Media

Όλα όσα προηγήθηκαν της επιστολής του Αντώνη Λυμπέρη για το κλείσιμο του Ομίλου

Μπορεί σήμερα να ανακοινώθηκε επίσημα το κλείσιμο του εκδοτικού Ομίλου Λυμπέρη με την επιστολή του Αντώνη Λυμπέρη προς τους συνεργάτες του, οι εργαζόμενοι του Ομίλου, όμως γνώριζαν από την Δευτέρα το τέλος αυτό.

Και ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα η Δευτέρα στα πολυτελή γραφεία του ιστορικού εκδοτικού ομίλου στο Κορωπί. Ένας, ένας όσοι έφταναν στα γραφεία μάθαιναν πως το τέλος έχει ήδη γραφτεί. Από τα περιοδικά του Ομίλου, κάποια πέρασαν ήδη στην ιδιοκτησία του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου, σε εταιρία που οι φήμες λένε ότι συμμετέχει και ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο λόγος για το "7 Μέρες Tv", το "Τηλεκοντρόλ", το "Εγώ" και το "Hello".

Από τις ομάδες των οποίων "διασώζονται" και συνεχίζουν να εργάζονται 35 άτομα. Οι υπόλοιποι τίτλοι, αν και ακόμα ανήκουν στον Όμιλο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν άλλα τεύχη και σε αυτά συμπεριλμβάνονται και το "Life & Style" και η "Vogue". Το κλίμα βαρύ. Άνθρωποι που εργαζόντουσαν στην εταιρία πάνω από 10 χρόνια κλαίγοντας μάζευαν σε κούτες τις αναμνήσεις τους ενώ όσοι γνώριζαν ήδη ότι δεν μεταφέρονται στην νέα ιδιοκτησία δεν πίστευαν πως αυτό ήταν το τέλος.

Υπήρξε και συγκίνηση, υπήρξε και ένταση, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Η ίδια η σύζυγος του Αντώνη Λυμπέρη, Έλενα Μακρή Λυμπέρη έγραψε στο twitter της πως η μέρα είναι για εκείνη τόσο άσχημη όπως η μέρα που έχασε τη μητέρα της. Μέσα στην ένταση, το αυριανό τεύχος του "Εγώ" παραλίγο να μην γραφτεί ποτέ.

Ο ίδιος ο Αντώνης Λυμπέρης και προσωπικά και μέσω της επιστολής του δήλωσε στους εργαζόμενούς του ως σήμερα ότι η εντολή του είναι να εξοφληθούν οι οφειλές προς εκείνους σε πρώτη προτεραιότητα. Είμαστε σίγουροι πως θα το τηρήσει, το γεγονός όμως είναι πως το κλείσιμο του Ομίλου Λυμπέρη είναι ένα τέλος εποχής που αφήνει πάνω από 400 εργαζόμενους στην κυριολεξία στο δρόμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved