«Στην πράξη»: Τι θα δούμε  σήμερα στην εκπομπή;
Media

«Στην πράξη»: Τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή;

H Σύλβια Κλιμάκη φιλοξενεί έναν Πανεπιστημιακό, έναν οινωπαραγωγό, μία δημόσιο υπάλληλο και έναν διαφημιστή την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά.

Κάθε εβδομάδα η Σύλβια Κλιμάκη μιλά με ανθρώπους κάθε ηλικίας, από κάθε κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, που οι ιστορίες τους επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει διέξοδος από την ελληνική κρίση. Μπορεί να κάνουν κάτι πολύ απλό και καθημερινό μπορεί να κάνουν κάτι πολύ καινοτόμο, όπως και να΄χει το κάνουν με ΜΕΡΑΚΙ!

Αυτή την Κυριακή παρουσιάζει τα εξής πρόσωπα:

Η Σύλβια συναντά τον Γιάννη Παρασκευόπουλο,Oινολόγο – Oινοπαραγωγό και δημιουργό της τοπικής μπύρας Crazy Donkey που παράγεται αποκλειστικά στη Σαντορίνη.

Την μπύρα αυτή, τη βρίσκει κανείς στη Σαντορίνη και σε επιλεγμένα εστιατόρια της Αθήνας. Διατίθεται σε τρεις γεύσεις «Yellow», «Red» και «Crazy».Η μονάδα τους παράγει μέχρι 900 μπουκάλια την ημέρα, ή 300 λίτρα μπύρας. Η Yellow Donkey δεν φιλτράρεται και δεν παστεριώνεται καθώς διανέμεται μόνο τοπικά. Κρατάει έτσι και την αυθεντική της νοστιμιά. Η Ελένη Μαρτσούκου, Προϊσταμένη Γραφείου Διεθνών & Κοινοτικών

Θεμάτων επαινέθηκε τον Ιούλιο του 2012 από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την προσφορά της.

Η ομάδα της απάλλαξε τη χώρα από πρόστιμα που κυμαίνονταν από 26 έως 550 εκατομμύρια ευρώ, μέσα σε δύο χρόνια, αντιμετωπίζοντας επιτυχώς 117 υποθέσεις. Η κα. Μαρτσούκου πριν το διορισμό της, ήταν μέλος του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού της νομικής σχολής του Yale, όπου και ήταν μέλος ΔΕΠ. Ο Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος, Πρώην Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, Πανεπιστημιακός, μιλά στην Σύλβια Κλιμάκη για τις εμπειρίες μίας ζωής.

Διανύει το 99 έτος της ηλικίας και μόλις ολοκλήρωσε δύο ιστορικά βιβλία. Eίναι συγγραφέας 32 βιβλίων με θέματα φιλοσοφίας, φιλολογίας, ιστορίας και πολιτικής. Kορυφαίο του η "Φιλοσοφία του Δικαίου".

Έζησε τη Μικρασιατική καταστροφή στα εννέα του, και πολέμησε στο μέτωπο. H διδακτορική διατριβή του εγκρίθηκε με βαθμό άριστα παμψηφεί. Δίδαξε φιλοσοφία του δικαίου και φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Aθηνών, στο Πανεπιστήμιο Nancy της Γαλλίας και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Aθηνών. Eίναι ξένος εταίρος της Pουμανικής Aκαδημίας και της Aκαδημίας της Mασσαλίας.Διετέλεσε δύο φορές Yπουργός Παιδείας, και έχει τιμηθεί με ανώτερες διακρίσεις.

Και τι από όλα αυτά τον κάνει να αισθάνεται υπερήφανος ; Τίποτα γιατί πιστεύει πως δεν έκανε στη ζωή του τίποτα περισσότερο από το να "στέκεται κάθε φορά στο ύψος των περιστάσεων"

Ο Πέτρος Οικονομίδης, Brand Strategist, με διεθνή πείρα, έχει εμπνευστεί και δημιουργήσει ορισμένα από τα πιο γνωστά μότο μεγάλων εταιριών (Coca Cola, Apple, Audi, Volkswagen, Heineken, Pepsi-Cola, International Olympic Committee, Seychelles Tourism, Antenna, Sigma, Τράπεζα Κύπρου κ.α.).

Φύση αισιόδοξος, θεωρεί ότι παρόλες τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα: "Δεν είμαστε ένα χρεοκοπημένο έθνος. Είμαστε Έλληνες. Άνθρωποι με την δύναμη να οραματιστούμε. Άνθρωποι με την ευφυΐα να μετατρέψουμε το όραμα σε πραγματικότητα. "

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved