Οι «Ποδηλατοδράσεις» πάνε Αίγινα
Media

Οι «Ποδηλατοδράσεις» πάνε Αίγινα

Οι «Ποδηλατοδράσεις» την Αφροδίτη Σημίτη, πάνε στην Αίγινα την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 1.30 μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Άδεια κυκλοφορίας, πινακίδες, δίπλωμα οδήγησης. Τι ακριβώς ισχύει για τα ποδήλατα από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας; Απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα δίνει ο Ταξίαρχος της τροχαίας κ. Δημήτρης Παπαναγιώτου.

Η Αίγινα ποδηλατεί και το απέδειξε πριν λίγες ημέρες στις ποδηλατοδράσεις που διοργανώσαμε στο νησί. Πλήθος ποδηλατών συμμετείχε σε αυτήν την γιορτή του ποδηλάτου.

Ανάρτηση με κλείδωμα και χωρίς, σε ποιές συνθήκες πρέπει να το χρησιμοποιούμε και πως βοηθάει; Η ειδικός Βάσω Λαζοπούλου λύνει όλες τις απορίες.

Τα παιδιά που ποδηλατούν χωρίς βοηθητικές, ξέρουν κατά βάθος ποδήλατο. Οι «Ποδηλατοδράσεις» επισκέφθηκαν το 1ο δημοτικό σχολείο της Αίγινας και οι μικροί φίλοι είχαν πολλά να ρωτήσουν. Στην συνέχεια εξασκήθηκαν σε ασκήσεις συνεργασίας μεταξύ των ποδηλάτων.

Οι Carpe Diem δημιουργούν στο δρόμο, Bike art. Το ποδήλατο κυκλοφορεί στον δρόμο, συνδυάζοντας τα δυο αυτά στοιχεία κάνουν bikeart και την παρουσιάζουν σε μια έκθεση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved